Хороскоп за 2018 г.

Избери друга зодия:

Везни

09.24 - 10.23

Везни

Обща прогноза

За Везни 2018 е година на големи промени, които ще засегнат, много области в живота им, а и цялото им съществуване. Разбира се, ежедневните ви дейности, може малко да се разстроят, но лесно ще го понесете. Време е да прегледате бъдещите си планове и дългосрочни цели.
Вие се приближавате до успеха и равновесието, толкова характерно за вас, а това ще ви помогне да изясните вашите цели. Понякога границата между реалността и въображението може да не е много ясна, но здравомислието, ще ви помогне да не се объркате.

Най-голям напредък, ще се осъществи в разбирането ви за финансовата сфера и това ще е свързано с инвестициите и знанията които сте натрупали през последните няколко години. Ще има и нови начини да печелите или да спестявате пари. Доходите ви може рязко да се увеличат или намалеят, в зависимост как се отнасяте към възникналите проблеми. Връзките, които изграждате, ще стават все по-силни. Но, за съжаление, понякога няма да може да разберете, истинските намерения на някои от партньорите си. За сметка на това, ще имате голямо творческо вдъхновение, което ще ви донесе успех във всичко, което правите.

Вашите комуникационни умения, ще нараснат и ще се чувствате по-уверени. Възможно е да имате проблем да се преместите в друг дом, вероятно в друг град. Ако имате деца, добре е да ги наблюдавате много внимателно, особено за проблеми свързани с училището или приятелите. Ще имате възможност да се отървете, от доста неприятни отговорности. Тези неща, напоследък доста са ви тежали. Най-накрая, имате възможност да си поемете дъх.

2018г, ви носи, отлична хармония, между мислите и чувствата. Сега може да действате така, както наистина искате. Ще изразявате себе си по-ясно от обикновено, личните ви инициативи ще бъдат оценени, ще пътувате още повече от преди. Понякога плановете ви могат да претърпят провал, ако не сте много бдителни и не проверявате внимателно всеки детайл, дори и във вече започнати проекти. В любовта, ви очакват много бурни емоции, дори ако сте в стабилна връзка.

За здравето ви, нещата, може да са малко по-трудни. Понякога, ще ви липсва енергия или съпротива. С повече движение на открито и с подходяща програма за почивка и диета, ще влезете във форма. Може да почувствате нужда да избягате от действителността, но не трябва да използвате алкохол или други подобни неща.

Работа и пари

За съжаление, в областта на работата, нещата през 2018 година, няма да вървят много добре. Юпитер, вече няма да ви помага в ситуациите, в които често изпадате. Това означава, че всички неща, за които сте се борили и различните промени, които искате да направите в живота, сега ще са в криза, благодарерие на планетата Сатурн. Всъщност Сатурн ви моли да изтриете миналото, но преди всичко да затворите тези професионални ситуации, които са продължили дълго време, но не са довели до полезни резултати. В действителност, обстановката с някои от вашите колеги или работодатели може наистина да стане много тежка и някой спорове, могат да предизвикат драстични решения.

Напускането на работа в този момент на криза, със сигурност не е най-доброто нещо, което може да направите, защото тази година, възможностите за намиране на друга по- добра позиция са много малко, почти несъществуващи. Парите също, могат да ви създават проблеми и може да имате впечатлението, че светът е против вас, но това не е така. Разходите могат да бъдат много и особено за семейството, а инвестициите, които сте направили в миналото, все още да не са дали положителни резултати. Не подписвайте споразумения и договори сега, защото може да затънете във финансови проблеми, които след това ще бъдат трудни за разрешаване.

Тези, които търсят работа, за съжаление, трябва да се задоволят с някои възможности, със сигурност не на висота, но климатът, който ще преживеете през 2018 г., е много сложен по отношение на работата. Ще трябва, да намалите желанията си и да внимавате за разходите. Много е важно, също да разберете, че Сатурн често, когато е в квадратура, кара хората да прекъснат трудовите си отношения, да се откажат от някои договори, да изменят пътя си, в противен случай животът ще бъде много труден и работата наистина тежка. Всъщност, за да направите малка стъпка в професията си, ще трябва да работите изключително усилено, а похвала и удовлетворение, няма да получите.

Любов

Възможно е да сте направили промени, през миналата година, които сега да носят положителни плодове в любовта. Много връзки, наистина са преживели трудно време и се е стигнало до раздяла. Тази година, вече не може да се възползвате от благоприятното влияние на Юпитер, което ви е помагало за възстановяването на сантименталните взаимоотношения, от които толкова много сте страдали в миналото. А квадратурата на Сатурн, ще ви докара големи проблеми, ако все още влачите любовна връзка, която вместо това е трябвало да прекратите. Минали злоупотреби са излезли на преден план, вашите лъжи или малкото време, което сте прекарвали с партньора си, са създали напрегната ситуация, която сега изисква много сложно решение от ваша страна.

Сатурн всъщност ви кара, да прекратите всички тези любовни отношения, които вече не са добри и са пълни с проблеми. В същото време, тези сантиментални връзки, които продължават без конкретно обсъждане на проблемите, могат да доведат до сериозни усложнения. Вашият партньор, може да стане непоносим, времето, което прекарвате с него, става все по-малко и изглежда нямате съгласие по почти всички неща, които вършите заедно. Това е голям проблем за хора като вас, които са много чувствителни и често търсят компромис в ситуациите, но за съжаление сега ще трябва да решите: да продължите или не. Изборът трябва да бъде направен.

Ако вашата любовна история е приключила през последните няколко месеца, най-доброто, което може да направите, е да останете сами със себе си, без да мислите за нова любов. Тези които, от дълго време търсят своята половинка, е по-добре да останат сами, защото ако започнат любовна връзка тази година, тя може да бъде много сложна от самото начало. Възможно е да се тревожите за някои възрастни роднини или за родители, които се нуждаят от вашата помощ. Дори в семейството, може сега да не чувствате топлина и привързаност и всичко това да ви води до ситуация на голям емоционален дискомфорт, тези проблеми трябва да решите спокойно.

Късмет и Здраве

Планетата на късмета, излезе от вашият знак и е възможно предната година, да са се случили много приятни промени. Може би много от вас са променили работата си, съдебни дела са завършили успешно, някои са получили пари, които дълго време са чакали. За съжаление настоящият период е много критичен във всички области и особено по отношение на физическото и психическото състояние. И тъй като работата не върви така както бихте искали и вероятно в любовта и семейството имате много неприятности, може да почувствате нужда да се махнете или да напуснете мястото където сте, като се откажете от всичко, но проблемите все пак трябва да бъдат решени.

Трудният период в който сте, може да ви донесе толкова много стрес и психосоматични проблеми, с които няма да може лесно да се справите, затова абсолютно трябва да се опитате да се отпускате, по всяко едно време, когато имате тази възможност. Късмета сега няма да е на ваша страна и всичко, което желаете, ще трябва да го взимате със сила и решителност, която сега ще ви липсва. За съжаление, много е вероятно да имате някои проблеми с костите или зъбите в тези много трудни месеци и не трябва да пренебрегвате сигналите, които тялото ви изпраща по всяко време на деня.

Лятото може да е наистина трудно време за вашите деца, защото някои от тях могат да създадат проблеми. Роднина или много стар родител, също може да ви създаде безпокойство. Въпреки това, периодът около рождения ви ден е благоприятен, защото Юпитер, ще направи сексил към вашият знак, така че оттогава нататък, може да почувствате нов прилив на енергия и сила, която не сте имали преди. Оптимизмът, който е отсъствал в началото на годината, за щастие, се връща през последните 4 месеца на 2018 г. а дотогава стиснете зъби и не се предавайте.

Powered by Saxum Astro
Рак
Слънце в Рак
Скорпион
Луна в Скорпион
5 градуса
Първа четвърт
Първа четвърт
8 дни
Powered by Saxum