Годишен Хороскоп за 2021 г.

Избери друга зодия:

Везни

09.24 - 10.23

Везни

Обща прогноза

През 2021 г. представителите на зодия Везни ги очакват богати възможности и широки перспективи. С малки изключения астрологичното влияние върху вашият знак, ще бъде впечатляващо положително. Юпитер в знака Водолей образува мощен тригон към вашият знак и това ще ви осигури много късмет и успешно стечение на обстоятелствата. При това не в някоя конкретна област, а във всички сфери на вашият живот. Сатурн, който също ще остане в съзвездието Водолей целогодишно, ще ви осигури всички необходими условия за ефективна динамика по най-важните въпроси. И освен това, тази планета ще има значително влияние върху вашето психологическо състояние. Което ще се изрази в това, че ще получите много възможности да придобиете по-голяма самоувереност в собствените сили, самочувствие и мъдрост.

Възможно е да възникнат някои трудности в периода, когато Юпитер премине в знака Риби. Това ще стане от 14 май - 27 юли и от 29-31 декември. По това време се препоръчва да не започвате нищо ново, да избягвате важни разговори, които могат да доведат до кардинална промяна в обстоятелствата, да не подписвате важни финансови документи и т.н. Просто трябва да живеете, наслаждавайки се на малките ежедневни радости. Венера също може да създаде някои проблеми, макар и не за дълго и в самия край на годината (от 19 до 31 декември). По това време, може да изпитате някои трудности в личния си живот.

Предишните години вероятно не са били лесни за вас. И все пак, ако погледнете в миналото през ярката светлина на днешният ден – ще откриете че тези периоди са ви принудили да се развиете, да станете по-силни и са ви научи да се справяте с промените. А тази година благодарение на въздушния си елемент, ще бъдете много възприемчиви към предстоящите промени. Ще научите какво е важно за вас и какво не трябва да приемате за даденост. Вярно е, че може би в началото на периода ще почувствате спад, но това ще бъде само принудително спиране преди началото на изкачването. През 2021 г. успеха ви е почти сигурен, а опита който сте получили през миналите години, ще гарантира, че ще избегнете всякакви препятствия по пътя си нагоре.

От време на време, неволно ще мислите за глобалните проблеми, като търсене на смисъла на живота или някои философски въпроси. Нептун ще ви подтиква към това. Желателно е да насърчавате подобни опити за интелектуална работа върху себе си, тъй като тогава движението към бъдещия успех ще бъде много по-смислено и съдържателно.

Работа и Пари

Професионалната дейност, ще заема значително място в живота на почти всички представители на зодия Везни. Много от вас ще могат да направят голям качествен скок нагоре в кариерата. В това ще ви помогнат преди всичко енергиите, насочени от Сатурн. Също така резултатите постигнати през 2021 г., ще се окажат полезни не само тук и сега, но и през следващите години. Тези които имат собствен бизнес, през следващата година ще имат успех. Вероятни са много шансове за реализиране на нови проекти, както и печалба от тези, които вече са осъществени. Освен това повечето от вас, ще могат да установят много полезни контакти.

Креативните, ангажирани с творчество, с висока вероятност през пролетта, ще изпитат прилив на позитивност. Ще се случи нещо, което ще направи вашата дейност по-интензивна и интересна. Тези които решат да сменят работата си, трябва да се опитат да намерят нова позиция до средата на есента. През ноември-декември процесът на търсене може да се окаже ненужно тромав или дори напълно проблематичен. Финансовото ви състояние има всички шансове за подобрение. Ще имате много възможности да увеличите личните си приходи. И много от вас ще могат да се възползват от този забележителен потенциал.

Въпреки това, е малко вероятно да успеете да спестявате. И всичко това, защото през 2021г., ще имате много повече разходи от преди. От друга страна, това означава, че ще направите полезни и приятни придобивания. Между другото, тези от вас, които планират някои по-големи и скъпи покупки, е препоръчително да ги направят през лятото. Като цяло, ще останете доста доволни от финансовото си състояние.

Любов и Семейство

Представителите на зодия Везни през 2021 г., в любовната сфера, ще получат значителна подкрепа от енергиите на Марс и Венера. В резултат периодът ще бъде доста балансиран в предвид, че ще се сблъсквате с много неразбираеми неща. Въпреки това, в отношенията с приятели и роднини, в никакъв случай не хитрувайте и с всички сили се борете срещу сплетни и интриги. Ако се замесите в тях, в последствие ще бъде трудно да си върнете загубените позиции, а не си и струва. Трябва да се отбележи, че тази година тези от вас, които все още не са намерили своята половинка, имат голям шанс да поправят това положение.

Със сигурност ще имате много възможности да срещнете човек, с когото ще ви е не само приятно и интересно да прекарвате времето си, но и може да изградите съвместно бъдеще. И има голяма вероятност това запознанство, от романтично увлечение да прерасне в силен съюз. Тези, които вече са намерили своята любов, но все още не са се обвързали в брак, могат да разчитат на стабилизиране на отношенията с партньора и на по-нататъшното им качествено подобрение. Не е изключено и създаването на семейство през следващата година. На 10 юни в съзвездието Близнаци ще се случи слънчево затъмнение. За вас това е от значение, тъй като може да окаже въздействие върху личния ви живот. Ще усетите енергиите, свързани със затъмнението, приблизително седмица от 7 до 13 юни.

Тези 7 дни могат да бъдат белязани от важно събитие в живота или в съдбата на някой от много близките хора. Тези които вече имат деца, трябва да очакват събитие свързано с тях. Семейните, както и всички други които имат постоянен партньор, трябва да бъдат внимателни в дните, когато влиянието на Венера ще се усети най-силно, т.е. през втората половина на декември. Желателно е през това време да не изразявате никакви претенции и да се опитате да отпразнувате празниците възможно най-спокойно. А тези, които в края на годината решат да изкажат чувствата си на любимия човек, трябва да го направят преди 19 декември.

Късмет и Здраве

2021 г. може да е една от най-успешните ви години. С преминаването на Сатурн и Юпитер двойната енергия на планетите, ще бъде в подкрепа на вашият живот. Освен това Сатурн ще внесе стабилност в любовната сфера. 2021 г. може да е по-малко предизвикателна от миналата година, но ще внесе много изненади в живота ви. Поради силната позиция на Юпитер във Водолей и директния му аспект към вашия знак, има шанс за увеличаване на доходите. Възможно е дори повишение в работата. Ако имате собствен бизнес, има шанс да просперира. Като алтернатива може да потърсите алтернативни източници, за разширение на бизнеса и приходите.

През 2021 г., ще може лесно да насочите енергията си в правилната посока и да постигнете желаната цел. Влиянието на Юпитер и Сатурн, както и на Венера, ще ви даде голяма подкрепа. Според астрологичната прогноза февруари, март и април 2021 г. ще бъдат особено добри, тъй като благоприятното положение на планетите може да повиши енергийният ви потенциал.
Сатурн ще ви зарежда с енергия през цялата година, като помогне за повишаване на духа, енергичността и оптимистичното настроение. И това е много добре, защото в противен случай няма да може да се справите с натоварванията, на които ще бъдете подложени през този период.

Доброто състояние на вашият организъм обаче, може да подтикне някои от вас да пренебрегнат собственото си здраве. А други могат да започнат да се отдават на слабостите си, рискувайки да ги превърнат постепенно в лоши навици. И точно това трябва да се опитате да предотвратите. Отделно трябва да се спомене и за рискът от нараняване. Той не е прекалено голям, но все пак ще съществува. Следователно, е препоръчително да сте бдителни, особено на места където потенциално може да попаднете в проблемна ситуация - по пътищата, на непознати места и т.н.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum