Годишен Хороскоп за 2021 г.

Избери друга зодия:

Дева

08.24 - 09.23

Дева

Обща прогноза

За представителите на зодия Дева през 2021 г., положителните аспекти ще преобладават над отрицателните. Влиянието върху вашият знак на планетите и другите съзвездия е такова, че ще има достатъчно положителни енергии, за да може да си позволите да водите относително спокойно съществуване. А отрицателното въздействие не само няма да бъде критично, но и ще е лесно преодолимо. През 2021 г. , към вашият знак няма аспекти на Сатурн. Това само по себе си означава липса на енергии, които биха могли да бъдат полезни.

Тъй като обаче през последните няколко години Сатурн имаше положително влияние върху вашият знак, вероятно сте имали време да натрупате ресурси - под формата на житейски опит, необходими контакти и т.н. Така че сега може да ги използвате, без да мислите за последствията. Позицията на Юпитер по отношение на вашият знак също е доста благоприятна и през по-голямата част от следващата година ще бъде във Водолей. И само от 14 май до 28 юли и след това през последните 3 дни на декември, Юпитер ще бъде в опозиция на знака ви (намирайки се в Риби).

Докато е във Водолей, енергията на Юпитер ще ви осигури късмет, създавайки подходяща база за ефективен старт и изграждане на обещаващи връзки. Преходът към знака Риби ще „обезсили“ този източник на положително влияние, което може да доведе до пречки за постигане на целите, среща с хора, които не съответстват с вашите възгледи за живота, както и обстоятелства, подлагащи на тест вашата гордост и способността да сдържате емоциите си.

Осезаем ефект върху вашият знак естествено, ще окаже ващият владетел - планета Меркурий. Той ще успява да ви подкрепя почти през цялата година, отстъпвайки само през периодите на своето ретроградно движение. Които ще бъдат съответно в началото на годината : от 30 януари до 22 февруари, приблизително 3 седмици в началото на лятото от 30 май до 24 юни и след това през есента от 27 септември до 19 октомври. В тези периоди е препоръчително да не сте много активни - не започвайте нищо ново, не подписвайте важни документи, избягвайте конфликтни ситуации. В заключение 2021 г., ще ви даде много прекрасни шансове да постигнете желаните цели, но ще изисква от вас да положите много усилия за постигането на това.

Работа и Пари

През 2021 г. Меркурий владетеля на вашия знак и неговата силна позиция през този период, ще ви осигури безпрецедентна подкрепа в професионален аспект. Но това ще бъде изразено в доста по-особена форма. За вашия зодиакален знак всички предимства, ще бъдат насочени към новите запознанства и като цяло - към вашата контактност. За предприемачите това е идеалният момент за анализ на конкурентите, подобряване на квалификацията на персонала и сключване на нови споразумения за партньорство, които ще дадат първите плодове до средата на годината. За служителите, общуването с колегите и ръководството в неформална обстановка, ще отвори принципно нови възможности. Възможно е увеличаване на доходите и появата на алтернативни перспективи за печелене на пари. Само не се подавайте на емоциите. За вас, това ще бъде болезнен въпрос през този период.

Тези, които вече са навършили 40 години или ще ги навършат догодина, могат преди всички други да разчитат на успех в кариерата. Именно хората от тази конкретна възрастова група потенциално вече са успели да усвоят най-много ресурси от Сатурн. Има смисъл по-младите да обърнат внимание на колегите, които вече са преминали 40-годишна възраст и най-вече са родени под знака Дева. Съветите и опитът на тези колеги, може би ще бъдат добра компенсация за липсата ви на години.

На работното си място, ще имате пълна свобода на действие. Тези, които мислят за някаква реорганизация на работния процес, смело могат да се опитат да го приложат. А тези, които не са доволни от нещо в работата, трябва да се опитат да променят настоящото състояние на нещата. Във финансовата сфера, не би трябвало да имате проблеми. Освен това стабилното финансово състояние, ще ви съпътства през цялата година. И доколкото почти всички представители на вашият знак дори ще могат да повишат нивото на личните си доходи, то през 2021 г. може да разчитате че не само ще задоволите основните си нужди, но и ще придобиете нещо ценно за себе си, включително недвижим имот.

Любов и Семейство

За представителите на зодия Дева 2021 година ще бъде пълна с изненади в любовта, но предимно положителни. За разлика от повечето други знаци, вие ще получите максимална независимост от обстоятелствата и желаната свобода за избор. От друга страна, има рискове свързани с неблагоприятното положение на Луната, затова не трябва да се подавате на емоциите. Има смисъл да правите изключение само в онези ситуации, в които сте на сто процента уверени в обкръжението си. Емпатията ще бъде вашата силна страна сега, но не бъдете арогантни и не се опитвайте да изглеждате по-добри отколкото сте. Опитайте се да премахнете маските на другите, като обясните, че това не е най-добрата стратегия, когато става въпрос за чувства.

Необвързаните ще имат всички шансове за съдбовна среща. За да се осъществи, само ще се нуждаете от разумна активност и адекватно поведение на обществени места и в компании. Останалата част от вас, ще мислят за необходимостта от промени. Необвързаните- за сватба, обвързаните - за радикално подобряване на условията им на живот, раждането на дете и т.н. Освен това много от вас, ще преосмислят отношението си към партньора. Но най-вероятно не защото съзнателно ще стигнете до необходимостта от това. По-вероятно е някои външни обстоятелства да ви тласнат към подобни размишления. Но независимо какви ще бъдат и колко приятни ще са, резултатът ще бъде успешен както за вас, така и за вашият партньор.

Първата половина на 2021 г. ще бъде по-динамична по отношение на любовта и връзките. Още в началото на годината много ще се промени и ще трябва или да се адаптирате, или да се преборите с обстоятелствата (при вторият вариант ще загубите). Ситуациите ще се развиват във ваша полза, само ако дадете най-доброто от себе си. Използвайте този период за откровени разговори и вземане на важни решения. Втората половина на 2021 г., ще бъде по-спокойна, но по-фундаментална по отношение на любовта и личните отношения. На този етап вече ще се сблъскате с първите последици от решенията си и ще разберете къде сте били прави и къде сте грешили. За да не изпаднете в трудна ситуация, не бързайте да се доверявате на първият срещнат и анализирайте ситуацията от различни гледни точки. Финалът на годината обещава да бъде искрен, но непредсказуем.

Късмет и Здраве

Сатурн, няма да заплашва вашето щастие тази година. Юпитер почти през цялата година, ще бъде в знака Водолей и само за кратко ще бъде в Риби, където ще е в опозиция на вашият знак. Така че тази година ви очакват много положителни събития в живота. Креативността и ентусиазмът ще присъстват във всичко, което правите. Ще се появят нови перспективи и интереси. Но преди да пристъпите напред, ще трябва съзнателно да обмислите следващите си стъпки за постигане на целите. Избягвайте да бъдете прекалено самоуверени.

Ще имате много възможности и късмет. Но отговорността за изпълнението и реализиране на начинанията, ще носите вие. Така че, ще трябва да съберете цялата си енергия и да се възползвате максимално от нея в ситуациите които възникнат. Особено през първите месеци на годината, времето ще е много благоприятно както за кариерата, така и да устроите съдбата си.

Критични здравни проблеми през 2021 г., няма да ви притесняват. Максимумът, от което трябва да се пазите, са ежедневните болежки, причинени от моментни дразнители. Но те също могат да бъдат сведени до минимум, ако се отнасяте разумно към диетата си и не се претоварвате в работата, забравяйки за почивката. Освен това, трябва да се грижите за себе си по време на есенно-зимния сезон, когато се активират вируси и настинки.

Като цяло за повечето от вас периодът ще бъде спокоен, дори може да си помислите, че сте изчерпали силите си. Не се притеснявайте, загубата на енергия, ще е временна и в много отношения - пресилена. Почивката или общуването с приятели, може да ви помогне в това отношение. Дори ще може да си позволите да се подадете на емоциите, без да се притеснявате за последствията. Обаче след това отново трябва да се захванете с работа с удвоени сили, защото парите не се печелят сами.

 

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum