Хороскоп за 2019 г.

Избери друга зодия:

Лъв

07.24 - 08.23

Лъв

Обща прогноза

2019, ще е една тиха и спокойна година за представителите на зодия Лъв. Събитията, ще са колоритни, странни, загадъчни, но ще може да съхраните спокойствието си във всяко едно отношение. Това което ще ви вълнува, ще е личния живот, любовта, семейството, малките радости и удоволствия от живота. Ако сте необвързани, ще търсите своята половинка или ако не, ще работите усилено за подобряване на живота на своето семейство. Както и да е, със сигурност, ще имате щастливи моменти, които ще докоснат вашето сърце. Креативните занимания, чувствените емоции, ще са предпочитани, но също така, ще се интересувате от научни и технически въпроси. Ще срещнете различни хора, някой от тях ще ви повлияят за добро, а други не.

По отношение на любовта, може да бъде една обикновена година, с нищо специално или напротив изпълнена със събития: сватби, голяма любов, увлечения и т.н. Но всичко ще зависи от вас, дали наоколо витаят силни чувства или всичко е тихо и незабележимо. Въпреки че понякога нещата ще изглежда рутинни, спокойни, преситени, тази година е добра за започване на дългосрочни отношения. При липсата на промени, обновяване, предизвикателства, сега ще трябва да се задоволите, с това което имате. Разбира се, има риск да се отегчите с партньора си. Но ако сте сами, самотата ще ви тежи повече от всякога.

На работното място, ви чака значителен успех. Ще чувствате че напредвате и ще постигнете вашите желани цели много скоро. На думи, разбира се е много лесно, но е необходимо да си направите ясен план. Отстъпките и компромисите, ще продължават да са необходими, но сега ще ви стимулира силно чувство за увереност. Разочарованията ще изчезнат, ще знаете, че е само въпрос на време, да постигнете успех. Възможни са много пътувания в интерес на вашата работа или напротив, да останете на място и да повишите квалификацията си. Атмосферата сега ще е спокойна и по-добре, ще се разбирате с шефове и колеги.

Във финансовата област, са възможни важни събития, защото от дълго време мислите за ръст на приходите. Но е важно и да харчите мъдро. Ще се появят възможности за нови източници на доходи. Вашите инициативи, ще носят интересни печалби. Възможни са пари от интелектуална и търговска дейност и няма да има причини да се оплаквате. Може да правите дългосрочни инвестиции и въпреки че са възможни препятствия, шансовете за успех са страхотни. Дори може да повишите професионалния и социалния си статус.

През 2019г., има вероятност да се сблъскате с много бурни или по-малко предсказуеми времена. Могат да се случат значителни събития, които да ви изненадат, а понякога да ви смутят. Съществува опасност да изпитате прекалено големи надежди или да влезете в застой. Пазете се от хора, арогантни, лицемерни или разточителни, опитващи се, да се възползват от вас. Нерешителните, могат да намерят своя баланс и прагматизъм. Дори ако късметът понякога е изменчив, сериозното и хладнокръвно мислене, ще ви помага да получите това, което искате.

Работа и Пари

Годината обещава на представителите на зодия Лъв, много добри събития по отношение на финансите и кариерата. Въпреки факта, че първата половина на годината няма да донесе специални печалби, финансовото положение ще бъде доста стабилно. Но през втората половина на годината се очаква, голяма радост под формата на събиране на плодовете на успешната дейност. Повечето от вас най-накрая ще бъдат в състояние да изплатят дългове, заеми и да балансират доходите си. Парите ще престанат да изтичат в неизвестна посока, така че ще може успешно да инвестирате част от тях. Но за това, не трябва да забравяте, как обичате да броите пари, а не безкрайно да ги губите.

Не е изключено много от вас, да решат да се похвалят и да демонстрират на хората около себе си, своята състоятелност. Но категорично не е препоръчително да правите това, а по въпросите за парите, по-добре тихо и скромно мълчете. Едва ли през 2019г, ще имате нужда от зли езици и завист. За тези, чийто живот е свързан с творчеството, ги очакват нови, по-добри проекти. Вашите таланти ще бъдат забелязани, а постиженията в миналото взети под внимание. Но е твърде рано да се отпускате, ще е необходимо да работите упорито до есента, за да утвърдите положението си.

В работата, не трябва да се изненадвате от внезапни повишения, бонуси, увеличение на заплатата. Така ще изглежда отвън, но само вие ще знаете, че сте спечелили такива ползи сами - чрез своята упорита работа и старание. Трудности могат да възникнат, но ще може лесно да ги преодолеете, като се приспособите към обстоятелствата и не давате воля на своя егоизъм и гордост. Успехите, не трябва да ви главозамайват, очите ви винаги трябва да са широко отворени и да оставате хладнокръвни. В никакъв случай, не губeте самообладание или контрол над ситуациите. Не се увличайте от властта, съхранете своето позитивно отношение към другите. Този подход в работата, не само ще засили позицията ви в колектива, но също така ще даде шанс, да се придвижите по-нагоре по кариерната стълбица.

Любов и Семейство

Юпитер, ще е благоприятен за вас, тази година и от съществено значение, за възстановяване на хармонията в любовта и решаване на проблемите в сантименталната област от миналата година, разбира се, ако е имало такива. Юпитер наистина може да ви донесе много добри неща и не само на онези, които не са срещнали своята половинка, но и на тези, които искат да приключат любовна история, за да започнат нова връзка. Накратко в любовта, може да тръгнете по един нов път, като отхвърлите всички ненужни взаимоотношения, които не могат да продължат в бъдеще.

Разбира се, ако вашата любовна връзка не е преминала през силни спорове и кавги, тогава ви очаква един много спокоен период и дори може да започнете да кроите планове, да заживеете заедно, да изберете дата за сватба, да купите нов дом, да помислите за дете. Необвързаните не трябва да стоят затворени у дома, а да търсят всякакви възможности за забавление, защото във всеки един момент има възможност да се запознаете с много интересен човек. Може да срещнете любовта, преди всичко през лятото, в юли, но и през август. През този период, е вероятно да подобрите хармонията във връзката, да направите нови проекти с партньора или лудо да се влюбите.

Трябва да избягвате кавгите в началото на пролетта и особено към есента, защото тези два периода, са доста сложни по отношение на споровете с вашата половинка, която може да е леко уморена от някои ваши възгледи. Като цяло 2019 ще е отлична година, откъм възможности, да изживеете най-красивите чувства и чувствени емоции, които са липсвали в живота ви, в продължение на много години. И година, която ще ви даде надежда за едно ново начало и хармония в любовта.

Късмет и Здраве

Сатурн, няма да заплашва вашето щастие тази година, а Юпитер ще е абсолютно положителен и затова физическата ви форма ще е отлична. Ако сте имали здравословни проблеми през последните месеци, сега може да се почувствате отлично. Сега ще имате възможност да се погрижите за себе си, по-добре от когато и да било. Ще може да се надявате на благоприятно лечение, благодарение на лекарите, които ще срещнете през годината. Но подобрението на здравето, зависи и от вашия манталитет, който обикновено винаги е оптимистичен и позитивен, но през тази година, особено през пролетта и лятото, той ще бъде наистина изключителен и винаги ще сте внимателни към вашите нужди.

Вашето психофизическо състояние, ще се подобрява и ще се чувствате по-силни и способни да се справите с всяка работа, пречка и проблем, който може да срещнете по пътя. Никой няма да може да ви спре, защото ще сте като влак, който пътува безопасно, през всеки сектор на земното ви съществуване и се е насочил право към успеха. Всичко ще преминава без никакви проблеми и най-интересното е, че през пролетните и летни месеци, без съмнение ще имате наистина голям късмет, които ще ви позволи освен да печелите повече пари, но и да подобрите положението си в работата, без да влагате твърде много усилия.

Несъмнено ви очаква късмет, много благоприятни събития, огромна енергия и достатъчно средства, които да инвестирате за по-доброто си бъдеще. Всъщност през тези месеци вероятно ще ви предложат договори, споразумения или някои финансови инвестиции, които може да приемате без никакъв проблем, но очевидно всеки документ трябва да бъде добре прегледан, преди да подпишете. Междувременно, не забравяйте, че ако сте имали правни проблеми в миналото, сега може да ги разрешите и да получите добри новини от вашия адвокат. Дори всякакви бюрократични проблеми, сега могат да намерят своето лесно решение.

Powered by Saxum Astro
Риби
Слънце в Риби
Везни
Луна в Везни
27 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum