Хороскоп за 2018 г.

Избери друга зодия:

Лъв

07.24 - 08.23

Лъв

Обща прогноза

2018г., ви носи, нови задължения и отговорности, които трябва да третирате с голяма сериозност. Ще поемете нови ангажименти както на работното място, така и в семейството или сред кръга от приятели. Сега, ще можете да отстраните с увереност, ситуациите или отношенията, които смятате за ненужни. Това, ще е най-подходящо време да подредите живота си, в съответствие на вашите убеждения и стремежи. Ще получавате повече резултати от усилията си. Не се предавайте пред трудностите, с които ще се сблъсквате и запазете увереността и оптимизма си. Продължавайте постепенно промяната на концепциите си, на забавленията и на характера на творчеството си. През 2018 г., ще имате много романтични успехи.

По отношение на финансите, е възможно да има резки промени в доходите на партньор в бизнеса или сътрудник. Изменението, трябва да бъде благоприятно. Възможно е да се запазят вложенията или доходите да се увеличат. Може също, да решите да напуснете работа си, поради някакви конфликти, но успешно ще разрешите проблемите с помощта на колега.
Под влиянието на любовта и илюзиите, има тенденция да идеализирате партньора си или да виждате отношенията в по-красиви цветове, отколкото са в действителност. Благоприятно, ще се развиват отношенията в творческите или духовните среди.

Творчеството и фантазиите, ще действат стимулиращо на любовта. Това е много добро време в сантиментален план, тъй като ще имате много енергия и ще бъдете особено активни.
Възможно е да се преместите в нов дом или да ремонтирате настоящето си жилище, ако не сте го направили вече. Семейството ви, също може да се разшири. Въпреки, че преминавате през добро време, меланхолията може да се увеличи. Добре е да, казвате мнението си по-ясно, да пътувате по-внимателно и да четете документите, които подписвате. Най-добре ще се чувствате у дома, заедно със семейството, което се грижи за вас.

2018г., е добра за завършване на по-стари проекти. Периода не е добър, за да вдигате твърде високо летвата, всъщност би било по-добре да следвате краткосрочни стратегии и да не преследвате твърде амбициозни цели. Идеята е, на работа да се чувствате като в семейството си: да давате и получавате топлина и да разказвате за приключенията си. Здравето ви, ще е добро, ако се грижите бдително за него. Ще се чувствате добре, ако имате правилен начин на живот, в противен случай може да се появи някакъв сериозен проблем. Налице е също тенденция, за опити да налагате своите правила и желания и да живеете живота си, както ви харесва.

Работа и пари

В работата ви, нещата ще вървят много добре и със сигурност може да реализирате много от вашите идеи, но резултатите, които ще постигнете, няма да отговарят на вашите очаквания, Юпитер, ще ви предлага възможности на сребърен поднос и след това ще затруднява реализацията им. Накратко, в работата и в професията, може да имате някой трудности свързани с изпълнението на проектите, които желаете да реализирате. Проблема се крие в това, че ще мислите, че може да направите наистина важни, великолепни неща, но за съжаление, те няма да могат да се приложат на практика.

Ако имате собствен бизнес, вероятно броят на вашите клиенти намалява или печалбите намаляват, но тази фаза няма да продължи дълго и най-доброто което може да направите е, да се подготвите за близкото бъдеще. Ако не работите за себе си, климатът с колеги може да стане доста тежък и да получите някои критики от вашия работодател. Най-доброто, което трябва да направите сега е, да продължите без да си създавате проблеми, защото това няма да продължи повече от няколко месеца.

Ако търсите нова работа, няма да ви липсват възможности, но те няма да отговарят на вашите очаквания, тъй като често сте много горди и ще се отказвате от тях. Въпреки това, трябва да ги вземете под внимание, защото в близко бъдеще могат да станат много важни. Колкото до парите, ако работите в компания, очевидно може да забравите за увеличение на заплатата. Също така, се опитайте да стоите настрана от хора, които ви предлагат финансови и икономически инвестиции, но искат да инвестирате големи суми, които сега нямате. Ако водите съдебно дело, новините може да не са благоприятни.

Любов

В любовта, нещата могат да не вървят много добре. 2018г., няма да започне по най-добрия начин, защото връзките, създадени миналата година, могат да се разпаднат още преди началото на лятото. Много сантиментални взаимоотношения могат в действителност да станат проблематични, поради тривиални спорове и кавги. Юпитер е в квадратура и може да създаде някои препятствия в любовните отношения и дори да бъдете предадени от любимия или вие да измените и то повече от веднъж.

Тази нужда може да възникне от факта, че не се чувствате разбрани и обичани, както преди и може би сте разбрали също така, че вашата гордост е направила ситуацията без изход. Този труден аспект на Юпитер не трае повече от месец, но за съжаление създава много проблеми и в социалните отношения и за всички онези, които все още не са намерили втората си половинка. Всъщност, Юпитер може да ви накара да се срещате с много хора, в някой от които да се влюбите, но илюзията за тази нова любов, ще продължи твърде малко.

С Юпитер в квадратура може да създадете толкова много въздушни замъци, че трябва да държите краката си здраво на земята. Мечтите за голямата любов, сега не са най-доброто нещо, което може да направите и дори не помисляйте за среща с човека на живота ви. Приятелствата обаче могат, да бъдат важни и кой знае, може някой от тях да се превърнат в голяма любов с течение на времето. Взаимоотношенията също могат да се обтегнат през зимата, заедно с Марс, който, ще направи климатът наистина труден, но за щастие този аспект продължава само няколко седмици и затова е важно да внимавате с думите и да забравите за гордостта.

Късмет и Здраве

Късметът, може да ви изостави, но само за няколко месеца. Всъщност Юпитер, който е в отрицателен аспект през 2018 г., няма да носи късмет само няколко месеца и поради това съдбата със сигурност може да ви се усмихне, особено през зимата. Научени сте да получавате всичко което искате и не разчитате само на късмет, но в някои случаи може да ви потрябва. Колкото до физическото състояние, тук Юпитер може да прояви своите негативни влияния. Възможно е да прекалите с храната и алкохол и сърцето със сигурност няма да ви е благодарно.

Вашето телесно тегло може да се увеличи и да имате здравословни проблеми, свързани със затлъстяването. Накратко, опитайте се да излекувате тялото и ума си, това е важно. Може да мислите прекалено много в продължение на седмици, върху проблем с член на семейството, докато в същото време, ще се нуждаете от концентрация, за да разрешите емоционалните и трудовите си проблеми. Ако не спортувате, това е чудесно време да започнете да практикувате спорт, който ще закали тялото и ума ви. Може също да се занимавате с йога, пилатес или да правите много разходки на открито, защото ходенето, ще ви помага да мислите как да решите определени проблеми.

Някои лоши новини може да дойдат през пролетта, касаещи здравето на ваш роднина, но това няма да ви засегне много, защото може би нямате важна връзка с този човек. Ако имате син, роден под зодиакален знак свързан с вода, тогава може да сте щастливи, защото ще участвате в неговите успехи в работата, в училище или може би, вашето дете ще стане важно в очите на обществото и ще се гордеете с това. Често сте много добри родители, но тази година, ще се опитате да дадете повече пространство за творчество на децата си.

Powered by Saxum Astro
Скорпион
Слънце в Скорпион
Риби
Луна в Риби
14 градуса
Нарастваща полупълна
Нарастваща полупълна
9 дни
Powered by Saxum