Хороскоп за 2018 г.

Избери друга зодия:

Рак

06.22 - 07.23

Рак

Обща прогноза

2018 е годината, която ще постави живота ви в ред и ще реши проблемите, които са били отложени в предишни години. За влюбените, годината също ще е много благоприятна. Ще се появят нови възможности, които биха могли да имат и тайна страна, която ще бъде много сериозна. Перспективите, ще са много добри. Сантименталните отношения, творчеството и забавленията, ще са силно облагодетелствани. Сега е времето, да вложите уменията си в работата и да изпробвате вашите таланти в креативните области.

Реалността ще бъде с вас, в зависимост от начина, по който се отнасяте с правилата или властите, ефектите могат да бъдат повече или по-малко благоприятни. От една страна може да реализирате вашите планове в живота, от друга, е възможно да срещнете нови препятствия или забавяния в някои проекти. Трябва да обърнете повече внимание на решаването на финансовите проблеми, които сте пренебрегвали досега. Могат да възникнат неприятни събития във връзка с данъци, застраховки и наследства.

Интуицията ви, ще се увеличи чувствително. Въпреки че добрите идеи и вдъхновението, ще се съчетават хармонично, сериозното мислене е абсолютно необходимо. Иновативните проучвания и разширените знания, ще са облагодетелствани. Очаквайте изненади!
Ако не сте внимателни, може да попаднете в средата на някоя интрига и има опасност от клюки, които ще развалят вашата репутация. Не тръгвайте след неясни идеи и не се отказвайте от принципите си. В съревнованията, имате достатъчно ресурси и енергия, за да се справите.

2018 е година на важни бизнес събития. Възможно е да се преквалифицирате и да получите увеличение на заплатата или дори да промените работата си с много по-добра. Благоприятни ще са кратките пътувания или преместването в друг дом. Ще сте по-заинтересовани от новите взаимоотношения и партньорства, както лични, така и професионални. Внезапните и изненадващи промени, изтъкване на индивидуалността и преувеличените амбиции, могат да ви създадат проблеми. Без добра физическа форма, здравето ви, няма да е добро. Чувствата на другите, ще ви стимулират и може да има радикална промяна в ценностната ви система.

Работа и пари

През 2018г. Сатурн, ще създава много пречки за вашия професионален растеж и има възможност някои да загубят работата си. Вероятни са съкращения или непреднамерени премествания на друго работно място, което няма много да ви хареса. Но тригона на Юпитер, ще е голям късмет за вас, защото той може да смекчи проблемите, които Сатурн носи и казаното по-горе може да е вярно само за определен брой хора. Всъщност, Юпитер може да донесе няколко възможности за работа и доходи, особено за тези, които търсят нова работа.

Накратко, възможностите няма да бъдат пропуснати, но офертите може да не отговарят на това, което искате. През тази година трябва да сте доволни и преди всичко, не трябва да рискувате във финансовата сфера. Всъщност, докато Юпитер ви помага да сключите договори, Сатурн казва, че тези договори могат да крият някои усложнения и затова всички документи трябва да бъдат внимателно преглеждани. Що се отнася до парите, те няма да ви липсват, защото ще сте в състояние да спестявате, но може да имате много внезапни разходи, които да доведат до объркване и несигурност в живота.

Може би възрастен човек във вашето семейство, баща или дядо, ще се нуждае от вашата финансова подкрепа за здравословни проблеми и естествено, няма да може да откажете да помогнете на този човек, който е толкова важен за вас. В заключение, нещата в работата ви, може да не се развиват много добре и да има много спорове и кавги с колеги. И този климат, който се създава, да ви накара да мислите, да изоставите всичко.

Любов

Юпитер най-накрая, е в тригон, към вашият знак и този прекрасен аспект може да бъде само положителен за вас, след много трудни няколко години. Със сигурност може да се каже, че двойките, които са преживели кризисния период, най-накрая ще успяват да изпълнят някои от плановете си и да се замислят за създаването на семейство. Въпреки че тригона на Юпитер не е толкова силен, колкото неговият съвпад, мнозина от вас може да решат да заживеят заедно, да планират дете или да купят дом. Ще се чувствате по-оптимистични през това време и със сигурност, ще смятате, че сега вашият романтичен партньор ви обича много.

Поведението, което демонстрира, способността да отговаряте на вашите очаквания, ще ви прави много щастливи, въпреки че за съжаление Сатурн е в опозиция на вашият знак, а това означава, че ще трябва да направите много жертви и вероятност за проблеми в сантименталния ви живот. При тази конфигурация, може да има много спорове и дори раздели, дори ако Юпитер ви помага, да намирате съгласие и да се движите напред. Той, ще ви помага за запознанства и нови приятели, но Сатурн ви спира и кара да осъзнаете, че хората, които срещате, са повърхностни и незрели.

Когато Сатурн се противопоставя на знака, е най-добре да не сключвате брак и да чакате по-добри времена. За съжаление, обаче, Юпитер предлага тези срещи на сребърен поднос и особено ако сте сами от дълго, може да се създаде илюзия за влюбване. Взаимоотношенията, родени сега, могат да продължат най-много две-три години или да доведат до климат, почти винаги изпълнен със спорове и недоразумения.

Късмет и Здраве

За съжаление Юпитер не е толкова силна планета в астрологията, колкото е Сатурн. Всъщност неговият тригон, нищо не може да направи срещу опозицията на Сатурн. Вашият зодиакален знак, е изправен пред няколко години, когато постоянно, ще трябва да следите за здравето си. Не бива да подценявате никакви тривиални симптоми, които могат да доведат до сериозни проблеми. Костите или зъбите, ще бъдат слабото място, но ще сте подложени и на голям психофизичен стрес и в резултат, няма да имате желание за работа, да се забавлявате и да бъдете заедно с другите. Сатурн всъщност носи самота, изолация, жертва.

Но времето, през което Юпитер, прави хубав аспект към Слънцето ви, със сигурност ще е добро време за възстановяване на умствените и физическите сили и за получаване на някои много добри неща от съдбата. Всъщност положителни новини, могат да дойдат от роднини, съдебни дела да се развият във ваша полза, неочаквано да получите добри новини за работа или някаква сума пари. Трябва да се опитате да се възползвате от тези няколко месеца късмет, защото влиянието на Сатурн трае много месеци и ползите от него се усещат едва след няколко години.

Стресът може да е много голям, тялото ви ще бъде подложено на напрежение. Не правете дълги пътувания и не се доверявайте на хора, които познавате малко. За съжаление този етап също е много важен за възрастните хора, във вашето семейство. Също така е възможно да загубите приятели, но планетата на мъдростта и жертвата иска нещо от вас. Дайте му това, което иска и след това се чувствайте свободни. Ако почувствате нужда, да промените нещо в живота си, направете това, по време на тригона на Юпитер към наталното ви Слънце.
Powered by Saxum Astro
Скорпион
Слънце в Скорпион
Риби
Луна в Риби
14 градуса
Първа четвърт
Първа четвърт
9 дни
Powered by Saxum