Годишен Хороскоп за 2021 г.

Избери друга зодия:

Рак

06.22 - 07.23

Рак

Обща прогноза

Представителите на зодия Рак през 2021 г., могат да очакват много позитивни промени, заради доминиращите положителни астрологични влияния върху техния знак. Още от края на тази година, ще може да се освободите от опозицията на Сатурн. Това ще се изрази във вътрешно чувство за свобода, която най-вероятно ви е липсвала от дълго време. И освен това много от вас ще се почувстват по-оптимистични и дори физически по-леки. Юпитер ще отклони неуспеха от вашият знак. По-голямата част от годината - от началото до 14 май и от 28 юли до 29 декември - той ще бъде във Водолей, а през останалото време - в знака Риби. В първия случай влиянието на Юпитер ще се прояви, като отстрани пречките във вашите дела и начинания. Във втория, при създаване на ситуации, които могат да бъдат характеризирани като „в точното време, на подходящото място“.

Разбира се, за да бъде напълно реализиран положителният потенциал на астрологичните влияния, трябва да демонстрирате личен интерес за успех. Само тогава ще може да концентрирате съответните енергии върху себе си. Понякога въздействието на Юпитер предизвиква усещане за пълно самодоволство и чувство че всичко се развива прекрасно. В много случаи такова отношение към живота ще бъде оправдано. Обаче все още не е желателно да се отпускате, защото тогава може да пропуснете момента, в който трябва да вземете решение или да кажете определени думи.

Като знак, представляващ кардиналния кръст и стихията вода, през 2021г., ще бъдете на върха във всеки смисъл на думата. Луната, управителя на вашият знак ще ви подкрепя. В допълнение, позицията на Марс, обикновено отговорна за вашите проблеми и страхове ще се промени под хармоничното влияние на планетарните аспекти. В резултат, ще получите нещо което липсва на вашия знак-студен и пресметлив ум. Навременността на действията и правилността на взетите решения, обаче ще зависи само от вас. За щастие не само ще може да преодолеете всякакви препятствия (и освен това няма да е толкова трудно), но и ще помогнете на другите да го направят.

През 2021г, най-накрая, ще вземете съдбата си в свои ръце. Събитията може да не са толкова ннтензивни, но ще има много промени около вас. Има смисъл да придобиете нови съюзници и да промените някой свои възгледи. Как точно - обстоятелствата ще покажат. Основното нещо е да не бързате с изводите и да се опитвате да действате непредсказуемо, въпреки че на този етап всички наоколо ще действат по този начин. В областта на личните отношения също ще се очертае неочакван напредък, използвайте тази възможност, дори в ущърб на изградените планове. Това което ще получите, зависи само от вас, но с такива покровители като Луната и Марс, представителите на вашият знак определено ще могат да постигнат целта си и дори да надминат собствените си очаквания.

Работа и Пари

През 2021 г., може безопасно да стартирате нови проекти. Вярно е, че успехът ще зависи до известна степен, от вашето вниманието към детайлите. Но в останалото не следва да има критични пречки пред вашите начинания. През следващата година, повечето от вас, ще могат да повишат социалния си статус. Някои ще получат повишение, други ще засилят личния си авторитет, трети ще променят положението си в резултат на брак. Но почти всеки от вас, ще придобие ценен професионален опит, което ще позволи допълнително да оптимизирате усилията си, насочени към изпълнение на служебните задължения. Тези които се стремят към повишение в кариерата, трябва да демонстрират честност, смелост и великодушие. Именно тези качества най-вероятно, ще намерят най-голям отзвук сред тези, от които ще зависи повишението.

Важен аспект за професионалния успех през 2021 г. ще станат вашите комуникативни умения. Психологическата атмосфера около вас до голяма степен ще зависи от това, как се развиват вашите отношения с колеги, партньори и клиенти. Разбира се, тази тема е актуална всяка година, но през следващата подобно въздействие ще се почувства особено остро. Това ще се случи поради изразеното влияние на Плутон, който ще бъде в знака на Козирог през цялата година. И затова конструктивното изграждане на лични контакти, ще е особено важно.

Луната ще ви подкрепя в трудни моменти, като изостри вашата интуиция и ви позволи да вземете правилния избор в ситуации, в които другите се провалят. Следователно тези, които имат собствен бизнес, трябва да фокусират всички ресурси в посоката, която смятат за най-обещаваща. Не губете енергията си напразно, действайте хладнокръвно и за предпочитане сами. За тези, които не работят за себе си, е препоръчително да се адаптират към промяната, но да останат верни на идеалите си и да не променят приоритетите си.

По отношение на парите, не се очакват осезаеми финансови проблеми. Освен това много от вас, дори ще могат да увеличат доходите си. Разбира се не е възможно да се установи основният източник на такова увеличение. За някои това ще се случи поради появата на допълнителен източник на приходи, други ще получат наследство, а трети ще придобият покровителството на щедър човек.

Любов и Семейство

Семейните трябва да полагат повече грижи за семейството си. Ще е добре да започнете по- задълбочено да се вглеждате в нуждите на близките си. И ако за някой това изглежда уморително, тогава трябва да знаят, че тези усилия със сигурност ще се изплатят в дългосрочен план. За изграждане на по-топли отношения между вас и вашият партньор, е необходимо да погледнете на него от различна страна. Ако има проблеми във връзката, не трябва да се притеснявате, защото имате сили да спасите всичко. За да изпитате нещо ново в старите отношения, трябва да вложите целия си романтизъм и ентусиазъм. Само не вземайте неразумни решения, защото това може да ви изиграе жестока шега.

За необвързаните годината обещава да бъде богата на събития и емоции. В по голямата си част представителите на вашият знак, ще успеят да срещнат подходящ човек. И любовната история с него или нея, вероятно ще се развие бързо и ярко. Разбира се, за да бъдат отношенията дългосрочни и стабилни, е желателно запознанството да е станало в благоприятен период. Връзката, възникнала през февруари-март, обещава да бъде най-успешна.

Тези, които вече имат партньор, вероятно връзката им ще премине през повратна точка. Това не е негативно събитие. Всичко ще се случи според вашите желания, само не в момента, който сте очаквали. Друг шанс обаче няма да имате, така че действайте. Въпреки това, не трябва да вземате прибързани решения. Във всяка ситуация първо трябва да се успокоите, след това, спокойно още веднъж да „превъртите“ ситуацията в ума си, след което да я анализирате. И едва след това да определите своите действия и думи.

Късмет и Здраве

Макар че планетата на късмета Юпитер, няма да е в отлично разположение спрямо вашият знак, има всички шансове да реализирате начинанията си. Също така Сатурн вече няма да пречи на плановете ви, а и ще може да разчитате на подкрепата на Марс, който ще ви зареди с много енергия и сили, особено пролетта. Годината ще бъде интересна и богата на възможности. Но не всичко ще се получава перфектно и без вашето участие, перспективите от само себе си няма да се реализират. С други думи не разчитайте толкова на късмета и не бъдете лениви, иначе бързо ще пропуснете всички възможности. Но ако вложите много труд и усилия, ще се насладите на безпрецедентен успех, който до голяма степен ще бъде резултат от вашите заслуги.

През 2021г., трябва да наблюдавате вашето здраве. Фанатизъм в това отношение, разбира се, не е необходим. Въпреки това демонстративното пренебрегване на очевидните симптоми на неразположение, е малко вероятно да доведе до нещо добро. А предпоставките за това - т.е. до небрежното отношение към собственото тяло - почти сигурно ще възникнат. Всъщност, често ще сте заети с много по-интересни и вълнуващи мисли, отколкото организирането на посещение в медицински център и аптека. На битово ниво трябва да започнете да се грижите за своето здраве, като преразгледате диетата си и се ограничите в твърде необичайните ястия и напитки (предимно алкохолни). Злоупотребата с такива неща може да е източник на потенциални здравословни проблеми през 2021 година.

От здравна гледна точка през 2021 г., е важно не само да не рискувате, но и да помагате на другите да не го правят. Въпросът е, че проблемите на един човек автоматично, ще доведат до други проблеми. С други думи, ако някой се разболее в офиса, по-добре си вземете отпуска поне за няколко дни, тъй като в такава ситуация рискът от заразяване, ще бъде наистина голям. От друга страна, сега всяко действие, насочено към подобряване на здравето, ще има повишена ефективност. Това се отнася за лекарства, народни средства, закаляване, езотерични практики. Следователно, който и път да изберете, всичко може да ви се получи. Основното нещо е, да не рискувате и да не мислите само за себе си.

 

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum