Хороскоп за 2019 г.

Избери друга зодия:

Рак

06.22 - 07.23

Рак

Обща прогноза

На представителите на зодия Рак, им предстои една деликатна година, в която ще трябва да преведат в хармония, своето емоционално и душевно състояние. Но въпреки че ще преживеете силни чувства и интензивни усещания, душата ви в голяма степен, няма да е засегната. Независимо дали е любов или вълнение от тестове или изпити, ще ги преживеете спокойно. Промени се очакват и във финансово измерение и късметът ще се върне отново, стига да сте достатъчно отговорни. Единственото тревожно нещо е, връзката с близките. Възможно е да се концентрирате, прекалено много върху това което правите и по-малко върху другите.

Може да осъзнаете, че нещата са по-различни, отколкото сте си представяли и че някои въпроси все още не сте успели да разрешите. Може да се сблъскате с неочаквани пречки, които трябва да преодолеете. В любовно отношение, годината ще е по-стабилна от предишната и ако все още не сте намерили подходящия партньор, сега е време да срещнете човек, на когото може да разчитате, да се облегнете и с когато да продължите. Общуването с хората които обичате, ще запълни живота ви и ще гарантира щастие. Понякога е възможно да обвържете любовта с интерес и това да доведе до взаимоотношения, които ще се развият в дългосрочен план. Но това ще се случи, само ако вие пожелаете.

От гледна точка на любовта, ситуациите ще протичат нормално, по приятен начин. Сега са възможни периоди на чувственост, в които ще бъдете по-романтични и привлекателни. 2019 е важна година за кариерата. Ще имате успех в работата и вашата позиция ще се усилва. Може би е време за повишение или бонуси, след времената на несигурност. Лесно ще откриете областта, в която ще изградите бъдещето си или ще започнете да учите нещо, което ще отвори нова перспектива пред вас. Шефовете и колегите, могат да играят важна роля. Много неясни аспекти, ще се прояснят и вие ще знаете какво да правите през следващата година.

Приятели, колеги или други хора, с които работите, могат да ви помогнат. Дори ако мнението на мнозинството не винаги е по ваш вкус или ви възложат неприятни задачи, ще бъде по-добре ако работите в екип. Ако досега сте били в неравностойно финансово положение, е време да поправите това. В допълнение към нормалните приходи, които очаквате, могат да се появят други неочаквани. Това е време, когато трябва да се погрижите да сложите в ред своите финанси: да изплатите дългове или да възстановите пари, които дължите. Избягвайте да взимате нови кредити, защото те не са безопасни.

Някои от вас, могат да си върнат пари, за които вече не са се надявали. Възможно е да се изкушавате и да изгубите мярка, да харчите твърде много или да вземете кредит. Очакванията не винаги съответстват на реалността и лесно може да загубите това, което сте спечели с упорита работа и предпазливост. За да напреднете, ще е нужно усърдна работа. Ясно е, че професионалният живот, социалният статус, ще са на първо място. Борбата за положение в обществото, понякога може да е агресивна, уморителна, но необходима. Бъдете готови по всяко едно време, да се сражавате и състезавате!

За да успеете, трябва да си определите конкретни цели, за които да се борите, в противен случай съществува риск от разпиляване на усилията и невъзможност за постигане на целите. Избягвайте грешните изводи, за да се отървете от неуспехите. Ситуациите, които са най-неприятни, са тези, в които нещата се случват нетипично, по начин, който не може да контролирате. Затова трябва да сте по-спокойни и уверени в собствените си сили!

Работа и Пари

Що се отнася до работата, професионалния живот и финансите, трябва да се каже, че не винаги ще ви е лесно през тази година. Сатурн, за съжаление може да прояви цялата си енергия и да създаде много препятствия и трудности. Възможно е да се сблъскате с пречки, при установяване на положителни професионални взаимоотношения и при решаване на много проблеми. Освен това винаги силното влияние на Сатурн, особено през пролетта и есента, ще прави всяко ваше решение сложно и ако мислите да повишите социалния си статус, тогава ще трябва да осъзнаете, че трудностите, поне някой, са наистина непреодолими.

Юпитер миналата година ви позволи да постигнете доста успехи, но с големи жертви и много усилия. Сега умората остава, жертвите са еднакви, но успехите са трудни. Не е нужно да инвестирате пари през тези 12 месеца, не е нужно да се съгласявате да взимате кредити и абсолютно не трябва да се доверявате на всички, които ви обещават големи печалби. Всъщност със сигурност може да се каже, че разходите ще бъдат много и в някои периоди, ще бъде трудно да намерите пари. А тези които са на свободна практика, може да не достигнат миналогодишните си доходи.

Сатурн иска само едно, да приключите професионалните и финансови ситуации, които вече не са задоволителни. Ако не сте твърдоглави и прекратите трудовите си ангажименти, които вече не дават добри резултати, тогава ще може да неутрализирате негативната енергия на Сатурн. Бъдете внимателни ако купувате нов дом или ако решите да продадете или наемете собствен. Документите трябва да са перфектни.

Любов и Семейство

За съжаление, Юпитер вече няма да ви подкрепя, но няма и да е негативен за любовта, на практика няма да има особено влияние. Вашият живот в любовно отношение, сега ще стане доста по-отговорен, защото Сатурн изисква много сериозност. Старите повърхностни отношения, онези, които не са основани на истинска любов и изпитват трудности, биха могли внезапно да се разпаднат и ще бъде трудно да се възстановят. Всъщност Сатурн в опозиция, иска да приключите всички любовни истории, които са станали прекалено тежки, в противен случай вашият любовен живот през следващите две години, ще стане още по-лош.

Така че, ако изпитвате проблеми в любовната връзка, най-доброто нещо, което може да направите е, да я приключите и изхвърлите всичко зад гърба си. Мислете за бъдещето, но не за нови любовни авантюри, които може да се окажат трудни за реализиране. Любовния живот сега, ще е сложен и би било по-добре да останете сами за няколко месеца, мислейки само за работата и семейството, все пак това няма да продължи вечно. Необвързаните, ще е най-добре да се въздържат от започване на нови повърхностни романтични истории, защото самотата, може да бъде по-добър спътник в живота, в този момент.

Междувременно връзките, създадени през последната година, както и дългогодишните или брачни отношения, едва ли ще изпитат някакви големи проблеми. Разбира се, не може да се презастраховате от спорове и кавги. Пролетта и зимата са две много сложни времена за семейните и някои кавги с роднини, деца или родители, могат да съсипят хармонията и спокойствието, установено през последните години. Периодът също не е добър, ако искате да купите нов дом, както и за планиране на друго дете.

Късмет и Здраве

Разбира се, ако сте прочели горното, то със сигурност следващите 12 месеца, няма да ви се сторят най- положително време. Юпитер, дори и да не е в квадратура или опозиция, очевидно няма да изсипва водопад от късмет за вас. А като се има предвид много тежкото влияние на Сатурн, трябва да бъдете много внимателни, за да не попаднете в капан, да не правите глупости от всякакъв вид и да не вярвате на хора, които ви обещават изключителни печалби, които никога няма да се случат. Но най-тревожно, особено през пролетта и есента, ще е вашето физическо и душевно състояние.

Песимизмът ще бъде ваш спътник в живота, в продължение на много месеци, а позитивността, която сте имали миналата година, бавно ще намалява. Разбира се, да се отдавате на абсолютен песимизъм не е препоръчително, защото рискувате да влошите здравословното си състояние. А със Сатурн в опозиция, наистина може да изпитате големи трудности и да се наложи да преодолявате сложни моменти, свързани със здравето. Обърнете внимание на костите си, пазете се от падания от всякакъв вид, ако е възможно, отидете на зъболекар, защото Сатурн се свързва много често с костната система и следователно със зъбите. Също така, може да почувствате необходимост да ядете много по-малко, отколкото преди и да загубите няколко килограма, което е добре дошло за талията ви.

Трябва да подхранвате самочувствието си, по всякакъв възможен начин, иначе вашите мисли могат да станат много негативни. Юпитер няма да ви подкрепя през този период и затова не чакайте благоприятни подаръци от съдбата. Сега най-важното е, да запазите позитивното си настроение, дори ако трудните моменти бъдат много. За да се предпазите от периодите на депресия, изключителна физическа и умствена умора, ниска самооценка, освен да отидете при лекаря си, може да се обградите от весели и активни хора, които обичат да се забавляват. Не е нужно да стоите у дома и постоянно трябва да се опитвате да мислите положително, дори когато ви е тежко да се справите със ситуациите. Оптимизмът сега, ще е много важен.

 

Powered by Saxum Astro
Риби
Слънце в Риби
Везни
Луна в Везни
27 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum