Хороскоп за 2018 г.

Избери друга зодия:

Близнаци

05.22 - 06.21

Близнаци

Обща прогноза

2018г., ви носи леки промени в личните взаимоотношения с близки роднини, приятели и колеги. Увеличаването на комуникационните ви способности, ще ви помогне да разрешите повечето проблеми. Очакват ви много успехи и награди. Може да имате повече отговорности, но усилията си заслужават. Сега, ще може да инвестирате в почти всяка област и имате добри шансове да спечелите. Възможни са изненади и бързи промени на професионално ниво. Важна повратна точка в кариерата ви, може да стане преходът към напълно различна област на дейност или ново, новаторско отношение към работата ви.

В любовта, поради неустоимия ви чар, всичко ще върви добре. Понякога, може да не се чувствате комфортно, но ще сте в състояние да завладеете партньора си. Ще сте емоционално удовлетворени, ако съхраните нежните моменти и искреността. Отношенията на семейните двойки, ще са много хармонични. Сега сантименталните взаимоотношения могат да бъдат много трайни. През 2018 г. партньорските връзки, ще са облагодетелствани на всички нива. Ако не сте женени, имате шанс ситуацията да се промени. Професионалните или бизнес партньорства, също ще вървят или ще създавате нови. Периодът е много добър, за завършване на по-стари проекти.

Ще се сблъсквате често, със странни събития в пътуванията, образованието и духовността. Препоръчително е, да се изразявате ясно и да пътувате предпазливо. Внимателно преговаряйте, проверявайте и поправяйте всичко, което правите. Може да почувствате нужда да научите нови неща, да развиете определени таланти или да придобиете нови умения.
Ще сте по-мечтателни и по-сантиментални от обикновено. Чувствителността и чувството ви за красота, ще са подчертани. Моментите, в които ще изоставяте практическите проблеми, за да се погрижите за душата си, ще стават все по-чести. Ще се движите повече в обществото, като предпочитате компанията на жени, роднини и приятели.

Понякога, може да станете много твърди, категорични или дори агресивни. Може да се нуждаете от насърчение и стимули, за да се развивате правилно. Бързо се обезсърчавате, ако сте убедени, че сте се провалили. Но имате голяма сила да се издигнете над превратностите и да продължите. Вие сте много адаптивни и дипломатични, понякога си създавате враговете. Обаче може да бъдете отлични приятели и перфектни домакини. Приятелството ви, веднъж спечелено, е много солидно. Често, ще чувствате нужда от почивка и са възможни здравословни проблеми. Съществува обаче и опасност от злополуки. Избягвайте прекомерната активност, високите скорости, екстремните спортове и прекалените усилия.

Работа и Пари

Работата ви е била, доста тежка през последните три години. Сега е време да получите всичко, което сте вложили в миналото. Работили сте, без награди, без похвали, без увеличение на заплатата и сте натрупали много стрес. Сега нещата се променят, Сатурн няма да ви пита колко сте жертвали. Той вече не е ваш враг и през следващите две години, дори още през 2018 г., може да получите почетна позиция, по-добра работа или може да бъдете прехвърлени в отдел, за който сте мечтали, а някой, ще получат увеличение на заплатите , може би не прекалено голямо, но определено достатъчно, за да покриете разходите си тази година, които няма да са малко. В действителност, семейството ще бъде областта от живота, която ще изисква много пари и разбира се, вашият дом.

Юпитер няма да е на ваша страна тази година и следователно не може да се надявате на най-доброто, така че ако търсите нова работа, трябва да учите, да се подготвите за изпити, конкурси, да изпратите автобиографията си на много компании и да изтъкнете вашите качества. Ако сте направили малка инвестиция в миналото, може би тази година ще получите положителни резултати, но ако искате да се възползвате от други финансови и икономически инструменти, тази година за съжаление не е добра и трябва да бъдете много внимателни при подписването на споразумения и договори.

Четете внимателно всички документи или ги поверете на адвокат или на лице, в което имате доверие и най-вече е компетентно. Възможни са разходи, свързани с дете, което се нуждае от пари, за да продължи образованието си. Въпреки това, по отношение на работата ви, годината, ще е наистина добра и стреса и напрежението, ще намалеят.

Любов

Сатурн вече не е в опозиция на вашият знак. Тази година, ще се почувствате по-щастливи и свободни. Вашият живот, е бил сериозно забавен, привързаността ви през последните години не е намерила удовлетворение и може би наистина сте се почувствали отхвърлен дори в любовта. Двойките, които живеят заедно от няколко години, със сигурност, ще могат да направят по-сериозни и важни планове, без каквито и да е пречки пред тях. Може Юпитер, да не е на ваша страна, но и Сатурн вече не иска много жертви и ще ви остави на спокойствие. Може да решите да предприемете голяма крачка сега, например, да заживеете заедно, да изберете дата за брак или дори да решите да имате дете.

Усещанията ви, също ще бъдат много ярки и сега, ще чувствате, че може да обичате целият свят. Ако в миналото някои семейни връзки са се разпаднали или е имало сериозни спорове, сега всичко може да се оправи, ако слушате другите хора и правите компромиси. Ако, стресиращата ви работа, е изисквала толкова много ангажираност, че сте нямали време да обикнете някого, сега може най-накрая да излезете от дома, с приятели и да се надявате да срещнете много приятен човек точно до началото на лятото. Не се отказвайте от срещи с нови хора, защото страданията от миналото, ако наскоро сте приключили любовна връзка, вече са история и може да се усмихнете на живота. Всички случайни и непланирани срещи, наистина могат да бъдат важни през 2018 г. Много от вас, сега могат да открият, човекът когото са търсили.

Късмет и Здраве

Вашето физическо състояние, разбира се, ще се подобрява през цялата нова година, защото Сатурн вече няма да ви създава толкова много усилия. Може да сте тъжни, защото Юпитер, не е във вашият знак да ви носи късмет, но освобождението от Сатурн, също е нещо, което може да използвате за пълното ви възстановяване в здравето и в любовта. Може би много от вас са имали проблеми, свързани с костите или са загубили някой килограм, но сега нещата започват да се възстановяват и не само тялото ви, ще се върне към предишното си добро състояние, но и ума ви и енергията ви, ще бъдат като в старите дни.

Обикновено сте винаги много весели и положително настроени, но Сатурн е взел малко от тази радост и оптимизъм, която през 2018 г., ще успеете да възстановите. Кой знае колко години не сте имали хубаво пътуване с любимия или със семейството. Сега е дошло времето да организирате приятно пътуване до екзотично място, вероятно на рождения ви ден, през май и юни. Братя, сестри или роднини може да ви носят добри новини, което косвено също ще бъде много полезно за вас.

В главата ви няма да има много песимистични идеи и накрая, ще може да почувствате светлина, която ще ви позволи да изразите всички тези чувства и качества, които сте забравили във вас. Зимният сезон, ще ви бъде полезен, за да се подготвите физически, да направите запознанства с нови хора, с които ще се сприятелите и за саморазвитие. Така, накрая всичко в живота ви, ще се подреди.

Powered by Saxum Astro
Скорпион
Слънце в Скорпион
Риби
Луна в Риби
14 градуса
Първа четвърт
Първа четвърт
9 дни
Powered by Saxum