Хороскоп за 2019 г.

Избери друга зодия:

Близнаци

05.22 - 06.21

Близнаци

Обща прогноза

През 2019 г., ще забравите разочарованията и неприятностите, които сте преживели и ще успявате почти във всичко, с което се захванете. Сега, ще правите по-малко компромиси, защото те вече няма да са необходими, но за смета на това, ще жертвате някои ваши мисли и вярвания, за да постигнете целите си. Това ще е чудесна година, особено ако станете по-земни и реалистични. Щедрост-това е качеството, което ще създаде перфектни условия за любовта. Сега е моментът да развиете или да направите, официални съществуващите взаимоотношения и да поемете отговорност.

Взаимоотношенията със семейството и приятелите, ще се развиват добре и дори ако имате проблеми, ще ги преодолеете. Ще се чувствате добре у дома, с родителите или децата, които ще ви демонстрират своята любов. Трябва да знаете че сте обичани, но така трябва да се чувстват и вашите близки. Затова не забравяйте, да им казвате добри думи или да показвате вашите чувства. Това може да бъде един от най-успешните периоди в живота ви. В професионалната сфера, ще жънете успехи. Всичко ще върви добре и ще сте доволни от резултатите.

Успехите, ще ви носят силно чувство за лична стойност и гордост, но това ще постави повече отговорност и по-трудни задачи на раменете ви. Сега, ще имате нуждата от по-голяма сериозност, упоритост и постоянство. По-високият статус, ще ви задължава да работите повече, а това не винаги ще ви харесва. Ще се отървете от финансовите проблеми от миналата година и успехите дори и да са малки, ще ви носят достатъчно пари. Сега може да направите инвестиции, ако сте ги планирали от дълго време, но трябва да сте изключително внимателни. Подробният анализ, ще ви помогне да идентифицирате проблемите и да вземете правилното решение. И накрая, професионалната ситуация и ръстът на доходите, ще са в баланс.

Заради разположението на Юпитер, са възможни някой проблеми, но те ще се компенсират от увеличаването на просперитета. В живота ви, може да влезе някой много щедър и оптимистичен човек, но трябва да сте много внимателни относно по-нататъшното развитие на тези отношения. Ежедневието ви е възможно да стане по-динамично отколкото искате и да бъдете зарити с малки инциденти, от които ще се почувствате уморени. Пътуването, ще ви помогне да се разтоварите. Боевият дух, ще ви направи по-конкурентоспособни, но желанието за действие трябва да усмирите. Инициативата и ефективността, могат да ви помогнат във вашата кариера, но те също така могат да ви поставят в критична ситуация, която ще е трудно да избегнете и решите.

Работа и Пари

Когато планетата на късмета, е срещу вашият знак, трябва да обърнете специално внимание на всички хора, които срещате в професионалния живот и в бизнеса, защото има вероятност от измами. Юпитер, в опозиция на вашето Слънце, всъщност показва присъствието или срещата с човек, който няма да е благоразположен към вас и дори може да предаде доверието ви, да открадне пари, идеи, проекти или да ви навреди юридически. В действителност трябва да се каже, че Юпитер в опозиция, много често посочва правни, бюрократични проблеми и добър адвокат винаги ще бъде необходим в тези ситуации.

Юпитер по-принцип не е отрицателна планета, но все пак бъдете внимателни. Избягвайте хора, които ви дават абсурдно големи обещания. Бъдете бдителни при сделки с недвижими имоти или финансови инвестиции през тази година и не давайте пари на никого. Защото измамите, бюрократичните грешки, наистина могат да създадат неприятности, които ще продължат в течение на няколко години в бъдеще. Бъдете разумни в разходите, които могат да бъдат много, особено през лятото, но и през първите месеци на годината, около януари.

В работата, усложнения може да създаде човек, който работи заедно с вас, докато тези, които са независими професионално, може да претърпят временен спад в клиентите, а същевременно разходите да се увеличат. За съжаление, в някои ситуации, Юпитер може да създаде проблеми, затова за да избегнете попадането в капан и да предотвратите унищожаването на вашият трудов и бизнес живот, се старайте да държите очите си широко отворени. В никакъв случай, не се доверявайте на хора които не познавате.

Любов и Семейство

По отношение на семейния живот, едва ли Юпитер, ще е много не благоприятен. Така че ви предстои една спокойна година, с хората които обичате. Въпреки това, ако става дума за необвързаните, при Юпитер в опозиция, най-малкото което може да се случи, е да се замесите в някоя сантиментална история, която в последствие да се окаже една голяма илюзия. Възможно е да възприемате любовта, като голяма мечта, която не може да се реализира в реалния живот, следователно води до особено активни фантазии, които е трудно да се осъществят.

И следователно, може да се запознаете с човек, който по-принцип няма интерес към вас, но под влиянието на фантазиите, да се зародят чувства. Всичко това, ще е една голяма и глупава илюзия, която може да доведе до сериозно разочарование към края на годината, когато Юпитер завърши своята опозиция. Така че необвързаните, трябва да бъдат много внимателни относно илюзиите и за предпочитане да останат твърди. Ако се замесите в такава любовна история, ще се сблъскате с много сложни времена и често най-нормалния избор, ще бъде да приключите връзката.

Очевидно на съществуващите отношения които продължават от много години, този транзит няма да повлияе, докато новите отношения могат да навлязат в дълбока криза, въпреки че Сатурн вече не е в опозиция. Уран няма да ви влияе по пряк начин и следователно, вашите романтични отношения няма да се променят толкова бързо, но почти сигурно е че много двойки ще имат проблеми през лятото или близо до есенния период. Диалогът винаги е много важен за вас, затова се опитайте да основавате връзките си на тази основа.

Късмет и Здраве

Вашето здравословно състояние, ще е добро, но не забравяйте, че не трябва да разхищавате ненужно енергията, която тази година ви предлага. Когато Юпитер е в опозиция, оптимизмът може да бъде много преувеличен, позитивността да бъде подвеждаща и да попаднете в капана на самоизмамите. Затова се старайте, внимателно да оценявате всяка ситуация в която попадате и да търсите съвет, само от хора които познавате в продължение на много години и които имат дарбата на мъдростта. Тези с много пламенен ум, изпълнен с фантазии, но неспособни да реализират идеите, защото всички те, са наистина много сложни и почти невъзможни за постигане, през този конкретен период, може да изпаднат в беда.

Ако през последните две години, сте имали някакви здравословни проблеми, сега те ще отшумят. Предните години Сатурн е създавал много неприятности на тялото ви, както и много умора, песимизъм, а сега опозицията на Юпитер може да доведе до прекаляване с храна, алкохол, напълняване. Ако обичате да ходите на екскурзии, са възможни затруднения с резервациите, самолети, автомобилен транспорт или като цяло може да съжалявате за избора, който сте направили.

При тази конфигурация на Юпитер, изключително трябва да се пазите от пристрастяване към хазартни игри. Тъй като лесно може да се подадете на илюзии, че ще спечелите малки или големи суми, но в действителност, това никога няма да се реализира. А тези игри, могат наистина да изпразнят напълно джоба ви, дори да ви разорят. Колкото до здравето, възможно е физическо и психическо възстановяване през периода около рождения ви ден и следователно около края на май и почти през целия юни, докато юли и август, ще са много изморителни. Възможни са проблеми в краката.

Powered by Saxum Astro
Риби
Слънце в Риби
Везни
Луна в Везни
27 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum