Хороскоп по Асцендента 2017

До Новата година остават броени дни, така че, преди да преминете към хороскопа си, нека да хвърлим поглед на основните астрологични транзити за 2017 година.

Много неща, ще се случат тази година! Акцента е върху кардиналните знаци и елемента огън, това е време на действие, инициатива и силни личности. Юпитер във Везни (политика, печалба) площад Плутон в Козирог (сила и оцеляване) и в опозиция на Уран в Овен (анархия и революция). Вероятно, ще видим борби за власт между основните играчи по целият свят. Дали дипломацията, ще победи или ще станем свидетели на бунтове? Везните могат да се наклонят и в двете страни!

Залозите са високи и със затъмненията, в Лъв и Водолей, старите системи, може да не издържат и това, да провокира промяна в управлението. Промените са пред нас. И това, което е изглеждало невъзможно, може лесно да се случи тази година, с тригона на Уран и Сатурн в Стрелец. В същото време, пълното слънчево затъмнение, ще е над северна Америка, което поставя САЩ категорично в светлината на прожекторите.

2017 е важна година, за отношенията както на лично, така и на глобално ниво. Но внимавайте! Венера- планетата на любовта, ще е ретроградна през пролетта. Тогава, може да има липса на любов между хората. Венера управлява също и парите и през тази година, може да видим влошаване на финансовата криза. Сигурно се питате колко още? Ние сме в процес на изчистване на всичко старо, така че, да можем да изградим, един нов свят, който идва от 2020!

 

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Везни
Луна в Везни
22 градуса
Новолуние
Новолуние
28 дни
Powered by Saxum