Дневен хороскоп

Хороскоп за 24.05.2017 г.

 

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Каквато и цел, да преследвате днес, ще бъде във ваш интерес да поддържате добри и приятелски отношения с всички. Дори вашите конкуренти и съперници трябва да получат своя дял от вашата истинска загриженост и приятелско отношение.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Способността ви да виждате напред, ще е основното ви предимство днес. Не трябва да отказвате обещаващи предложения и покани, които могат да спомогнат за повишението ви, увеличение на заплатата или за тласък на репутацията ви. Фактът, че сте уморени от текущите си задължения, не трябва да бъде причина да отхвърлите вашето щастие.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Деня е перфектен за установяване на контакти и връзки - особено с популярни и авторитетни фигури, както и типични представители на някои култури, религии или научни общества. Въпреки това, когато се отвори нова глава във вашите партньорства, трябва да сте готови и за нова система от отговорности.

 

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ваш партньор, шеф или съперник, може да ви се представи в нова свтлина. Това обстоятелство може да ви накара да преосмислите собствения си принос в партньорството или работата, както и да решите да приложите, нови начини за диалог и намиране на взаимно разбирателство.

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Сътрудничеството с другите, при всички случаи ще е по-изгодно за вас, отколкото индивидуализма и изолираната работа. Неизбежните конфликти с колеги, персонал и държавни служители могат да бъдат смекчени с дипломатичност. Ако желаете да се издигнете в професията си, трябва да започнете да създавате положителни отношения с потенциалните си подчинени.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Любовните отношения, ще станат по-значими в живота ви. Опитайте се, да не съдите другите за техните грешки и провали, напълно е възможно, в близко бъдеще, да ви бъде предопределено да направите точно същите грешки.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес трябва да си оставите време за почивка, дори ако няма да бъдете в състояние да завършите определен проект. Намерете добър приятел или партньор и веднага ще се почувствате по-добре. Взаимодействието с деца, присъствието на някои социално събитие или посещение на увеселително заведение може да ви направи истински щастливи.

 

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Възможно е, да предпочетете да контактувате със семейството си със суха и делова комуникация. Трябва да започнете постепенно да свиквате с мисълта, че вече не сте домашен любимец на семейството си, нито сте в центъра на вселената. Любезността и учтивостта винаги ще са за предпочитане.

 

 

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Кратките пътувания и задачи могат да ви накарат да се притеснявате за бизнес страната на вашите проекти. Но във всички други аспекти на живота, едва ли ще има нещо от което да се оплачите. Вероятността за приятни срещи е повишена. Ако сте обвързани, с любезност и комуникативност, нещата ще са просто перфектни.

 

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Опитайте се да редувате периодите на интензивен интелектуален или физически труд с някои други дейности, например, приятно взаимодействие с човек, когото харесвате. Ако сте решили да се откажете от сегашната си работа, по никакъв начин не трябва да прекратявате контактите си с бившите си колеги.

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Способни сте интуитивно да изберете правилния тон в диалога с другите хора. Останете верни на естествения си дипломатичен талант. Използвайте това активно, дори ако някои от вашите контакти, не се развиват гладко и ако са придружени от разногласия и незначителни сблъсъци.

 

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Предстоящият период от живота ви едва ли може да бъде описан като безгрижен. Отношенията с вашето семейство, роднини, съседи, както и бизнес партньори, ще станат изключително важни. Използвайте този ден, за да засилите взаимо- разбирателството и доверието.

Близнаци
Слънце в Близнаци
Телец
Луна в Телец
14 градуса
Новолуние
Новолуние
27 дни
Powered by Saxum