Дневен хороскоп

Хороскоп за 20.09.2017 г.

 

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Ще сте силно привлечени към авантюри. Но внимавайте, защото може да попаднете в куриозна ситуация. За тъга няма да има причина, но да се посмеете за нелепото положение, ще можете от сърце. Много проекти, ще бъдат успешно изпълнени, ако са ангажирате с тях още от сутринта. Основното нещо е, да сте уверени в способностите си и да не се надявате на някой друг.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Не започвайте задачи с които сте малко запознати. Първо прегледайте плановете си и си починете. И чак след това с нови сили се хвърлете към работата. Някой от близките ви приятели, може да ви направи някакъв мръсен номер и настроението да ви се развали. Не слизайте на нивото на този човек, всичко ще се развие от само себе си.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да проявите съчувствие към близките си хора. Вие отдавна не сте участвали в живота им и те се обиждат и ви смятат за безразлични. Денят също е добър за дълго пътешествие, което ще се окаже много перспективно. Но е по-добре да тръгнете с приятели, така ще е по-безопасно и по-забавно.

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Трябва да осъзнаете, че много неща зависят само от вас. Това важи и за финансовата и личната сфера. Разчитате толкова много на външна помощ, че се отпускате. Работата около дома, ще ви помогне да се отвлечете от проблемите. Не забравяйте, че сте обичани и ценени и че всички имат проблеми. Така е и при вас - не се обезкуражавайте.

 

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Трябва да потърсите нови идеи, за да се обогатите не само финансово, но и духовно. Реагирайте спокойно на шегите на колегите си, това вие, може да го направите професионално. Творческото вдъхновение, няма да ви пречи в любовта, която, както знаете вдъхновява. Вечерта, може да получите предложение за добре платена работа.

 

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви, вдъхновение, което ще ви сполети внезапно. Няма да можете дори да вършите рутинните си задачи, защото ще витаете в облаците. Това е отлично време, ако вече имате интересни идеи, които да реализирате. Помощ от приятели, ще дойде неочаквано, но винаги е хубаво да разберете че вярват във вас и ви смятат за победители.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще бъдете зарити с финансови проблеми. Опитайте се, да върнете дълговете си и да напомните на тези, които ви дължат пари. Да се занимавате с личен бизнес и планиране на пътуване, сега не си струва. Всичко това, не само ще ви коства проблеми но и ще ви струва скъпо. Вечерта прекарайте със семейството си.

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Ще имате подкрепата на шефовете си, което ще доведе до напредък в кариерата. Може да заемате висока позиция, затова се опитайте да съответствате. Някой от вас, ще научат приятна новина - за предстоящо допълнение в семейството. Вечерта, не се фокусирайте върху проблемите, които сами сте си измислили.

 

 

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Колега, ще ви помогне да решите всички проблеми в работата. Най-накрая, ще дишате свободно, защото сега шефът ще бъде доволен от вас. В личния си живот, ще трябва да вземете много необичайно решение. Но по друг начин, няма да може да докажете своята любов. Само не прекалявайте с емоциите.

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Очаква ви пътуване, нови запознанства и изпълнение на плановете. Хубавото е, че всичко това ще ви се струпа още в сутришните часове. В края на краищата, така ще имате настроение, вечерта да организирате среща с приятели. За изясняване на отношенията със съпруга, сега не е време. Не бързайте с заключенията и решенията.

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Авторитета ви в работата, ще се повиши. Може дори да отидете на работа, с високо вдигната глава. Основното нещо е, да не отказвате дори от рутинна работа, която няма да е малко. Е, в личния си живот, ще сте истински рицари. Така майсторски, ще изненадате избрания човек, че ще го очаровате веднъж завинаги.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Не стойте на едно място, защото така, нищо няма да постигнете. Ако решите да промените работата или професията си, тогава бъдете по-смели. Още повече, ако предишното място от дълго време не ви удовлетворява. В любовта, сте си нарисували такава идеална картина, че сега избраникът ви, изглежда недостоен. Отървете се от тази илюзия бързо!

Дева
Слънце в Дева
Дева
Луна в Дева
16 градуса
Новолуние
Новолуние
28 дни
Powered by Saxum