Дневен хороскоп

Хороскоп за 23.06.2017 г.

 

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаквайте реализация на заветните си планове и желания. Най-малкото, всички врати за това ще бъдат широко отворени. Смели действия, ще ви трябват в любовта. Ако любимият ви, вече се е наситил на красивите ви признания, докажете чувствата си. Вечерта ви очаква празнично събитие или парти с приятели.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Ще имате много възможности за изграждане и укрепване на взаимоотношенията с близките. Ако преди, сте говорили рязко против тях, сега загладете вашата вина. Денят също е добър за отдих на открито, пазаруване и срещи с приятели. Ако сте в отпуска, може да изберете някои туристически маршрути за пътуване в чужбина.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Вгледайте се в хората, с които работите отскоро. Възможно е, някой да разпространява интриги и клюки по ваш адрес. Бъдете над всичко това и не влизайте в конфликти. Добросърдечността и искреността, ще ви помогнат да решите проблемите с всеки човек. Но имайте предвид, че тези качества трябва да бъдат на първо място.

 

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Възможно е днес да се заемете, със смяна на имиджа и попълване на гардероба с нови модни неща. Само не се ръководете от съветите на приятели, иначе пак ще изберете нещо което не правилното за вас. В любовта, може да навреди прекомерната критичност. Ако наистина харесвате даден човек, трябва да го приемете с всичките му недостатъци.

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Предстои ви един добър ден за напредък в кариерата. Колегите и близките, могат постоянно да ви отвличат вниманието от важната работа. Бъдете търпеливи, не се дръжте грубо с тях. Вечерта ви чака неочаквана покана за среща. Този човек от дълго време ви привлича, но не сте смеели да направите първата стъпка.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес, може да планирате предстояща почивка, парти с приятели или други важни въпроси. С парите, по-добре не рискувайте и не давайте заем на непознати хора. Любимия, може да ви признае някои неща, които драстично, ще променят отношенията ви. Екскурзия сред природата, ще ви даде сила и енергия за следващата седмица.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще може успешно и бързо да решите проблеми, които отдавна ви тежат. Възможно е да изхарчите голяма сума пари, за лечение, образование или за децата. В личния живот не се опитвайте да живеете по-график или връзката ви ще стане сива и скучна. Интересно предложение за работа, ще ви даде шанс да подобрите финансовото си състояние.

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, ще бъдете наистина горди от факта, че работите това, за което дълго сте мечтали. Шефовете, ще ви хвалят, колегите ще ви се доверяват и успешно ще се справяте със задачите. Уви, за личния живот, нищо утешително не може да се каже. Честите скандали с любимия, ще ви тормозят и ще влияят неблагоприятно върху самочувствието ви.

 

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Очакват ви прилични печалби и взаимно изгодни договори. Ако ви предложат командировка, не се отказвайте. Особено, ако скоро приближава и отпуската ви. По-късно следобед на личната ви сметка, може да постъпи прилична сума. Ще може да се разпореждате с нея по своя преценка, но не забравяйте да купите нещо и на близките си.

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Деня ще бъде белязан от работа, но тя ще бъде и добре платена. В очакване на почивката, това ще бъде много приятно. Един добър ден за тези, които са ангажирани в областта на рекламата, изкуството, дизайна и строителството. Креативните от вас, могат да минат на друго по-високо ниво. Големи перспективи се очаква в областта на любовта.

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес се съсредоточете върху най-важните въпроси. Всичко, което е от второстепенно значение, временно оставете настрана. Тези, които работят в големи компании, е възможно да създадат и развият оригинален проект. В любовта е по-добре да изчакате. Ако това е вашият човек, никъде няма да отиде. Е, ако не, тогава не си струва да скърбите.

 

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес, ще се нуждаете от чувство за хумор, особено когато става дума за справяне с лични проблеми. Не всичко, ще е толкова тъжно, колкото изглежда на пръв поглед. Един добър ден за преместване, смяна на работата и пътуване. Всичко ще се получи отлично, ако спрете да слушате съветите на другите хора. Решавайте всичко сами!

Рак
Слънце в Рак
Близнаци
Луна в Близнаци
22 градуса
Новолуние
Новолуние
28 дни
Powered by Saxum