Дневен хороскоп

Хороскоп за 24.11.2017 г.

 

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес на всяка цена, трябва да избягвате спорове и неразбирателства, в кръга на близки приятели. Ако не знаете как да постъпите, слушайте интуицията си. Трябва да вземате предвид интересите на другите, а не да поставяте своите искания и желания, на първо място. За да покажете своята значимост, не е необходимо да се самоизтъквате.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Добър ден за пазаруване и прекарване на времето с приятели. Най-накрая, ще бъдете в състояние да се отпуснете напълно и да правите това, което обичате. За да подтиснете, агресията и гнева, е достатъчно вътрешно, да се успокоите, да се погледнете отстрани и да съберете мислите си.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, трябва да се разплатите с дълговете си и да си направите бюджет за следващия месец. Основните ви разходи, ще са свързани с лечение, процедури за красота и закупуване на домакински уреди. В любовта, трябва да си изработите тактика на поведение към лице, към което не сте безразлични. Не забравяйте, че любовта се доказва с дела.

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, ще имате възможност да увеличите доверието в себе си на работното място. Ако не отказвате помощ на колеги и споделяте с тях своите собствени оригинални идеи, отношенията ви, ще се развиват отлично. Роднини, ще ви окажат нужната подкрепа, ако имате неприятности с избраника си.

 

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Трябва да бъдете готови, за неочаквани и драматични обрати на съдбата. Въпреки че, ще понесете твърдо всичко, ако не започнете да драматизирате ситуацията. Един чудесен ден за тези, които са планирали посещение на салон за красота и пазаруване, въпреки че, ще пръснете доста пари. Вечерта посветете на четене и гледане на любимите си филми.

 

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

По-малко гледайте назад, толкова повече, че вече нищо не може да промените и възстановите. Възможна е нова любов, която ще срещнете в кръга на приятелите си. Следете състоянието на здравето си, не пийте силно кафе и ако е възможно, правете упражнения. Особено, ако на работа, нямате много движения.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Всички бизнес срещи и романтични контакти, ще преминават отлично. След обяд, ще се почувствате свободни и щастливи. Възможно е специално пътуване, свързано с лични дела. Трябва да бъдете внимателни на пътя, както и да проверявате всички документи, които подписвате.

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

През деня, слушайте съветите на семейството си и ясно планирайте своите разходи и приходи. Не пренебрегвайте дори и най-малките знаци на съдбата, тъй като може да ви доведат до успех и решаващо запознанство. Вечерта, ще прекарате заобиколени от стари приятели и след разговора с тях, ще гледате на много неща по по-положителен начин.

 

 

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Ще ви бъде трудно, да се справите с мрачното си настроение, което предразполага към емоционални сривове. Ако чувствате, че всичко ви дразни, по-добре останете за малко насаме. В общуването с колеги, трябва да се научите да четете между редовете. Правете си изводи от всичко, което чуете, така ще избегнете разочарования.

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес е добре, са останете да работите у дома. Особено, ако сферата ви на дейност е свързана със създаването, редактирането на текстове или изкуство. Ще се почувствате по-добре, веднага след общуване с любимия човек. Така отново ще се убедите, че сте срещнали сродната си душа - надежден и разбиран партньор в живота.

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес е необходимо да вземете решение, свързано с личния ви живот. Не си струва да се мъчите в очакване, ни себе си, ни избраника си. Добър ден, за намиране на нова работа, както и за преместване и закупуване на жилище. Чрез благородните си дела, вечерта може да увеличите авторитета си, в кръга на роднини и приятели.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ако днес, споделите в колектива, новаторските си идеи, ще постъпите правилно. Имате всички шансове да получите по-престижен пост и по-висока заплата. Не трябва да следвате прекалено упорита политика в семейния си живот. Ако се научите да слушате и да отстъпвате на партньора си, това само ще засили позицията ви у дома.

 

 
Стрелец
Слънце в Стрелец
Водолей
Луна в Водолей
6 градуса
Нарастваща луна
Нарастваща луна
4 дни
Powered by Saxum