Дневен хороскоп

Хороскоп за 22.01.2018 г.

 

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви отличен ден, за активна работа и учене. Не забравяйте за нещата, които изискват умствено напрежение. Точно те, ще ви отведат на ново ниво в професията. Значително ще напреднете в кариерата, което ще увеличи доходите и ще укрепне репутацията ви. Вечерта, чакайте изненада от романтичен характер.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Спешно трябва да се захванете с нови и вълнуващи неща, които да ви доведат до успех. Вашето поведение в личния живот, може да се превърне в пречка за хармоничните отношения. Понякога сте твърде упорити и уверени в себе си, уви, не там където наистина е необходимо. Вечерта, очаквайте предложение за полезно сътрудничество, от стар приятел.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Не влизайте в конфликти с хора, с които все още има дълго време да работите. Успех ви очаква, в творческата работа, а не в монотонният труд. Благодарение на близките хора, ще може да реализирате финансовите си планове. Инвестициите ви, ще бъдат от полза. Просто не купувайте нещо скъпо и ненужно.

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Денят, ще бъде успешен, ако не се отклоните от установените обществени традиции. Имайте предвид, че това не е естествено придържане към принципите, а гъвкавост на ума и логиката. Предстои дълго време да общувате в интернет, докато намерите хора, които ще ви подкрепят във всичко. Самоувереността в любовта, няма да ви помогне да уредите отношенията си с избраника.

 

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очакват ви големи бизнес възможности, късмет във финансите и бизнес пътуване, което ще повиши авторитета ви. Има шанс, да подобрите жилищните си условия, да купите всичко нужно за ремонт или да продадете ненужен имот. Може смело да споделяте своите фантазии и идеи с бизнес партньорите си. Вашите виждания, ще се близки по много начини, което е пътят към успеха.

 

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва да станете експериментатор във всичко, което правите. Старото и минало, не ви интересуват и това е отлично. Изненадите в личната сфера, ще ви отворят очите, за неща, за които често сте мислили. Не се съсредоточавайте върху собствените си неуспехи, иначе ще загубите вяра в себе си и в новата си любов. Вечерта е подходяща за медитация.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Възползвайте се от всичко, което се изпречи на пътя ви. В началото на деня, ще имате възможност да консолидирате идеите си и да планирате неща за цялата зима. Интелектуалните игри и задачи, ще ви помогнат да развиете интуицията си, както и да получите изгодни предложения. Увереност в любовта , няма да ви навреди, но прекомерната критичност и снобизъм избягвайте.

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Трябва да се изолирате от всичко, което не ви харесва. В противен случай, ще зациклите упорито върху ненужни връзки, работа и преживявания. Хазартът и измамите с пари, днес могат да ви подтикнат към незаконни действия. Имайте предвид, че след това, сами ще трябва да се измъквате от такива ситуации. Влиятелните запознанства, няма да помогнат.

 

 

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Препоръчително е, да се възползвате от всички възможности, които съдбата хвърля щедро на пътя ви. Не толкова често имате късмет, за да показвате лекомислие. Ще ви бъде необходима решителност в любовта, за да не разочаровате избраника си. Ако искате да направите предложение за брак, тогава покажете находчивост.

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Може да се изкачите на всеки връх, пред които сте изправени. Дори ще успеете да организирате събитие, от което пряко ще зависи кариерата ви. Ситуациите, ще се развиват бързо, така че не се притеснявайте и паникьосвайте. Важни въпроси, трябва да са ви приоритет, а всичко ненужно изхвърлете.

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Очаква ви добър ден, когато дори слънцето ще надникне между облаците във ваша чест. Възможни са подаръци от близки хора, покани за гости и неочаквана изненада от колега. Ако нервната ви система издържи на всичко това, значи сте истински герой. Основното нещо е, да помагате на другите, да вярвате в себе си и да не си позволявате да мързелувате.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Трябва да контролирате всяка своя стъпка, за да не се отклоните по пътя към целта. Ако почувствате, че сте уморени, по-добре си починете и намалете дейностите. Очаква ви, успешно решаване на проблеми с недвижим имот, ремонт и преместване. Вечерта, може да имате неприятен разговор с хора, на които не вярвате.

 

 
Водолей
Слънце в Водолей
Овен
Луна в Овен
2 градуса
Нарастваща луна
Нарастваща луна
4 дни
Powered by Saxum