Дневен хороскоп

Хороскоп за 24.01.2017 г.

 

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес не трябва да тръгвате на дълъг път, ако не искате да се окажете в неприятна ситуация на пътя. Изберете спокойната обстановка, топлото общуване близките си хора и интелектуален труд. Също стойте на дистанция от тези, на които нямате доверие и не симпатизирате. Интуицията ще ви покаже, кой ви е приятел и кой не.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Не трябва да копаете ров другиму, в противен случай сами ще паднете лесно в него. По-малко придиряйте на колегите, които не разполагат с такъв богат професионален опит като вас. Вечерта, се очаква романтична среща с човек, чиито разположение, преследвате повече от месец.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Възможно е да попаднете в объркваща ситуация, в работата си. Може да бъдете обвинени в некомпетентност и безотговорност, така че бъдете готови за атака. В отношенията с приятели, по-добре не поемайте водеща роля. Бъдете честни с тези, с които имате многогодишна, силна приятелска връзка.

 

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, трябва да обърнете внимание на вашето здраве. Ако някъде и нещо, ви боли, това означава, че трябва да отидете на лекар, а не да искате съвет от съседа. Днес също, може да започнете борба с лошите навици, като изключите вредните храни от менюто си. Вечерта ви очаква, неземно удоволствие в любовно-интимната сфера.

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес, трябва първо да се справите с вашите проблеми и едва след това да се заемете с работата на другите. В противен случай, определено ви чака, сблъсък с конкурентите, както и ще загубите много ценно време в глупави разговори. Вечерта е възможно запознанство, което ще се прерасне в любовна история. Основното нещо е, да не гоните идеалното, а да бъдете реалисти.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес може, временно свободата ви да бъде ограничена, както на думи, така и на действия. Възможно е да ви се наложи, да се грижите за болен роднина, в друг град. Внимавайте за хронични заболявания, които се задълбочават всяка година по това време. Навременното лечение и посещение на лекар, ще ви помогне да избегнете усложнения.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Не възприемайте събитията в живота твърде мрачно. Всичко ще се оправи, ако се заемете с всичко сами и престанете да разчитате на някой друг. За да подобрите положението си с парите, потърсете допълнителна работа, например онлайн. Близък човек, ще ви даде много мъдри съвети, така че не се отказвайте от помощта му.

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Възможно е да бъдете шокирани от това, което, ще узнаете за себе си и за избраника си. Ако сте мъдри и реалисти, не трябва да вярвате на клюки. По-добре се научете, как да отвръщате - бързо и уверено. Шефовете, могат да ви изпратят на дълго пътуване, където, ще имате възможност да обмислите всичко и да анализирате ситуацията.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

От сутринта трябва да си направите план за действие, за да се справите с всичко. Борете се с потиснатото настроение или в крайна сметка, ще попаднете в лапите на депресията. Вечерта е възможна приятна среща, която ще ви принуди да промените начина си на мислене, по най-важните неща. Дайте воля на въображението си, в творческите проекти.

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес, е благоприятен ден, да помислите за себе си и външния си вид. Отделете си време и отидете на шопинг за нови дрехи или посетете салон за красота. Ако получите предложение за нова работа, не се съгласявайте веднага. Няколко дни, за обмисляне, ще са достатъчно, за да направите съдбоносното решение.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Не трябва, да игнорирате съветите на близък приятел. Не си мислете, че само се меси в личния ви живот. Възможно е просто да има повече житейски опит и искрено желание да ви помогне. Тези, който имат бизнес, при нужда е по добре, да се обърнат към специалисти, отколкото да разчитат на случайни съвети.

 

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес, някой може да ви провокира с действията си. Естествено, не е необходимо да се съгласявате, но и да се съобразявате с такова лице, не трябва. Може да чуете много ласкави думи за себе си, от лице, което ви симпатизира. Вечерта е идеална за посещение на роднини, както и организиране на семеен празник.

Водолей
Слънце в Водолей
Стрелец
Луна в Стрелец
23 градуса
Намаляващ полумесец
Намаляващ полумесец
26 дни
Powered by Saxum