Дневен хороскоп

Хороскоп за 22.07.2017 г.

 

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Трябва да общувате с приятелите си, да ги слушате внимателно и да им помагате ако имат нужда. Честността и точността, трябва да бъдат приоритет за вас в работата ви, с колегите. Започнете да реализирате творческите си планове, така най-накрая, ще тръгнете напред. Вечерта е идеална за среща и подарък за любим човек.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Трябва да използвате народни средства, за укрепване на имунната си система. Очистете тялото си, пийте повече витамини, а вечер не забравяйте за джогинг на открито. Денят е добър за козметични и анти-стареене процедури и спорт.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Препоръчва се, да бъдете селективни, когато става въпрос за запознанства и нови взаимоотношения. Интуицията, ще ви помогне да опознаете по-добре, дадено лице, както и да предвидите по-нататъшно общуване с него. Професионализмът и богатият ви опит, ще ви помогне за укрепване на авторитета в обществото. Масови събирания и партита, не са желателни.

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ще ви бъде трудно да се настроите на работен ритъм, още повече, че мислите ви, ще са заети още от сутринта с разрешаване на семейни проблеми. Използвайте разумен подход към всичко, което правите. Работата с компютър, ще доведе до по-добри резултати, отколкото физическия труд.

 

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Колкото повече нова информация съберете днес, толкова по-добре това, ще е за бъдещата ви кариера. Документите проверявайте внимателно, за да се предпазите от грешки. Не започвайте романтични запознанства в социалните мрежи. Визуалната среща, може да бъде по-приятна и ефективна.

 

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Не си струва прекалено да мислите и анализирате. Вие твърде педантично се отнасяте дори и към онези неща, които не го изискват. Във финансовата сфера се ръководете от фактите, с които сте се сблъсквали. Вечерта, е възможна среща с човек, с когото да имате обещаващо бъдеще.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Бъдете реалистични, ако става въпрос за любовни отношения. Не търсете идеала, а приемайте човека, така както сте го видели на първа среща. Успешно ще се развиват дела, свързани със строителство, реклама, литература и изкуство. Трябва по-малко да се сърдите на тези, които искрено ви желаят доброто.

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Този ден ще бъдете прекалено любезни и учтиви към хората. Тези качества, ще ви помогнат да избегнете спорове и скандали, както с колеги, така и роднини. Днес, трябва да намалите активността си, но затова пък, фитнеса и упражнения за укрепване на мускулите на ръцете и краката, ще ви се отразят добре.

 

 

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Трябва да се замислите за намиране на нова работа или друга професия. Ако имате конкретна цел, тогава смело вървете към нея. Тогава финансовото ви състояние ще се подобри и морално ще се успокоите. Връзката с любимия човек, ще се развива хармонично, но малко романтика и нежност, няма да е излишна.

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Възможно е да получите нова длъжност, както и похвала от шефовете. С критиките от страна на колегите, се отнасяйте леко, особено ако са заслужени. В работата, трябва да следвате бизнес партньорите си или да сте отворени към предизвикателствата. Така скоро, ще се озовете на върха на кариерата си и ще получите добри печалби.

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Направете малка пауза и изчакайте да премине натоварения период. Занимавайте се с текущите въпроси и по-малко изграждайте планове за бъдещето. От съдебни спорове, ще излезете победители. Грешките от миналото и правилните изводи, ще ви помогнат да поддържате силна връзка с любимия.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Колкото по-приветливи и усърдни сте в работата, толкова по-скоро, ще осъзнаете своята значимост в колектива. В семейните отношения, следва да се придържате към установените принципи, а не да ескалирате ситуациите към подозрение и недоверие. Необходимо е също, да заложите на положителните аспекти, в кариерното си развитие.

Рак
Слънце в Рак
Рак
Луна в Рак
16 градуса
Новолуние
Новолуние
28 дни
Powered by Saxum