Китайски годишен хороскоп 2021

Избери друга зодия:

Петел

03.01 - 03.05

Петел

Китайският хороскоп за 2021г, за представителите на знака Петел, е един от най-положителните сред всичките знаци. Факт е, че Петелът напълно се комбинира с Бика, покровител на годината. Петелът представлява стихията Метал, също съответства на тази година. Нещо повече, Петелът олицетворява принципа Ин, който съответства на Бика. В резултат, въпреки големите разлики в характеристиките на знаците, Бикът и Петелът в този конкретен цикъл ще бъдат синергични. Това означава, че в по-голямата част от случаите обстоятелствата ще бъдат във ваша полза. Това не е панацея за успех, все пак остават някои рискове (преди всичко тези, които сами създавате).

Като цяло периодът обещава нови перспективи, важни запознанства, успешна комбинация от обстоятелства в професионален аспект и високо ниво на взаимно разбирателство в областта на личните отношения. Семейните, ще се възползват особено от това. Ще могат бързо да се справят с всички стари конфликти и да предотвратят появата на нови. Тези които имат личен бизнес, също ще получат специални придобивки. Ще може напълно да се съсредоточите върху собствените си планове и усещания, така че останалите да се адаптират към вас.

Още в началото на годината, много от плановете ви ще се променят. Обмислете нови възможности и не се опитвайте да стигнете до дъното на случващото се. По-добре е, да знаете само това, от което обективно се нуждаете на този етап. Ако имате собствен бизнес, действайте премерено и не позволявайте на емоциите да ви завладеят, в противен случай ще загубите всичко. Тези, които работят в компания, трябва да действат активно, но само в рамките на тяхната компетентност. С други думи, не се опитвайте да отхапете повече, отколкото може да погълнете, това ще свърши зле. В сферата на личните отношения, необвързаните, ще имат спокоен период. Няма да дължите нищо на никого и може буквално да правите каквото си искате.

Но на семейните представители на знака, ще се струпат много въпроси, които ще изискват незабавно решение. Отделете на дома си максимално внимание. По късно просто няма да имате достатъчно време и проблемите ще останат нерешени. Периодът също е добър по отношение на личното усъвършенстване. Това може да бъде учене, професионално развитие или търсене на ново хоби. Китайският хороскоп за 2021г., прогнозира, че най-плодотворният ви период ще е от края на пролетта до началото на есента. По това време трябва да активирате резервите си. За тези, които имат собствен бизнес, има смисъл да помислят за модернизация или разширяване през лятото.

Любов

Годината на Бика ще ви предостави възможност, да се почувствате леко и свободно. Съдбата ще се опита да даде на почти всеки от вас това, към което наистина се стремите. В тази ситуация от вас, ще се изисква само да разберете какво точно искате. И тогава тези, които искат голяма любов, ще я срещнат, а тези, които търсят лесна, не ограничаваща връзка, ще получат приятна романтика без проблеми и лоши последици.

За тези които вече са срещнали своята сродна душа, се препоръчва да дадат повече свобода на любимия човек и да му оказват повече знаци на внимание. Вярно е, че в началото подобна промяна в поведението, може да докара до ревност партньора. Но по-късно всичко ще се получи и тази тактика ще даде положителни резултати.

Пари

Доходите ви в годината на Бика ще бъдат достатъчно, за да я изживеете без финансови проблеми. Много от вас обаче, може да харчат пари необмислено. Следователно липсата на средства ще стане съвсем обичайна в живота, на определен брой хора от вашият знак. Във всеки случай дотогава, докато не започнете да подхождате към покупките си от гледна точка на това доколко е необходима и полезна. 2021 е добра година за нови финансови проекти. Но не трябва да чакате незабавна печалба. Желателно е да се опитате да мислите стратегически и да гледате в перспектива, за поне няколко години напред.

Тези, които по някакъв начин зависят от шефове, трябва да призоват чувството си за хумор и способността си да вдъхват доверие. Именно тези качества ще се окажат най-добрият начин за постигане на личните финансови цели. Но с колегите е желателно да спазвате разумна дистанция, но не и да я подчертавате. И по-малко да се хвалите с вашите постижения и таланти. В противен случай колектива може да „допринесе“ за лишаването на някой от вас от дължимия бонус или увеличение на заплатата.

Кариера

Професионалната сфера ще ви достави много приятни минути. Резултатите, които повечето от вас ще постигнат през 2021 г., ще ви зарадват и дори впечатлят. И не всички, ще трябва да полагате някакви специални усилия за това. Напротив, много от вас ще могат да се придвижват нагоре по кариерната стълбица доста лесно, успешно решавайки сложни проблеми и ефективно преодолявайки възникналите препятствия. Почти всички, могат да очакват качествена промяна в средата, свързана с професионалната им дейност. Някои ще укрепят стари контакти, други ще създадат нови. И двете ще са от значение.

Първо, полезността на тези хора за успеха в кариерата ви ще бъде несъмнена (въпреки че, може би, няма да усетите това веднага). И второ, сред тях ще има много интересни личности. През тази година, ще се появят нови проекти и вероятно, ще получите много нови предложения. И тези, които успеят да започнат да ги прилагат, най-вероятно няма да съжаляват.

Семейство

За да има в семейството хармония и щастие, наложително е да се опитате да отделите възможно повече време на всеки един член на вашето семейство. Събирането вечер, посещенията на гости без причина - точно това ще помогне да се сплоти семейството и да го направи едно цяло. По-старото поколение определено ще оцени всичко това и ще се превърне в надеждна подкрепа за младите.

През пролетта често ще почивате със семейството си. Но си струва да се отбележи, че с пристигането на лятото роднините ще бъдат обхванати от жажда за приключения и ще ви взимат навсякъде заедно с тях. Тази година мечтата ви за промяна на местоживеенето ще стане реалност. За да го приложите, трябва да се вслушате в съветите на вашите роднини, това ще ви помогне да вземете правилното решение.

Здраве

Като цяло прогнозата за здравето, е доста положителна. Няма да сте застрашени от проблеми, които могат да създадат критична ситуация за състоянието на тялото. За повечето от вас ще е достатъчно да избягвате системната преумора, да се осигурите повече или по-малко нормален режим на хранене - за да се чувствате добре през цялата година. Нещо повече, дори сезонните настинки ще заобиколят почти всички от вас.

Единствената категория представители на знака, която ще бъде изложена на риск са тези, страдащи от хронични форми на определени заболявания. Но ще бъде достатъчно да обърнат минимално внимание на подходящите превантивни мерки и също може да не се страхуват от влошаване на състоянието. Спортът трябва да се превърне в задължителен компонент от ежедневието. Достатъчна ще е редовна физическа активност и енергичен начин на живот като цяло.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum