Китайски годишен хороскоп 2021

Избери друга зодия:

Овца

02.16 - 02.20

Овца

Китайският хороскоп за 2021г., предсказва труден период за представителите на знака Овца. Факт е, че Овцата е знак, който е антагонистичен на Бика, покровител на годината. От друга страна, Овцата е стихия Огън, който доминира над Метала, стихията на тази година. В резултат на това годината ще бъде противоречива, но не лишена от романтика и вкус. Така че е гарантирано, че ще може да се насладите на много моменти, да постигнете това, което искате и да оцелеете в много изпитания, които само ще смекчат характера ви. По принцип определено не бива да се втурвате с глава напред и много моменти ще изискват максимални усилия.

Пригответе се за предизвикателства и ако имате козове, време е да ги изкарате. В професионален аспект са вероятни глобални промени, които могат да бъдат както планирани, така и внезапни (тук е трудно да се предскаже нещо). Във всеки случай трябва да съберете мислите си и да не губите концентрация през цялата година, в противен случай ситуацията бързо може излезе извън контрол. От гледна точка на личните взаимоотношения, периодът ще бъде свързан с дълбоки преживявания (положителни или не - зависи само от вашите собствени решения). Но не забравяйте, че в крайна сметка има изход от всяка ситуация. Просто той не винаги ще ви устройва.

Все пак през тази година ще получите толкова много възможности, че очевидно няма да може да ги използвате напълно. Още един момент - събитията сега са наистина трудни за прогнозиране, но нещо ще остане в тайна. Ако имате собствен бизнес, опитайте се да не се отклонявате от познатите брегове. Не си струва, независимо какви съкровища ви привличат. От друга страна, в границите на вашата компетентност може да действате както искате. Това е добър период за модернизация и вътрешно усъвършенстване (себе си и вашето производство).

Тези, които работят в компания, ще могат да разберат много и вероятно ще намерят много нови перспективи. Сътрудничеството е умно решение, но ако искате да го направите сами, никой няма да ви разубеди. В личните отношения не се страхувайте от отговорност. Това се отнася както за тези, които все още не са срещнали любовта, така и за семейните. Не лъжете при никакви обстоятелства, дори ако изглежда, че това ще е лъжа за добро. Можете да направите повече, отколкото си мислите, и със сигурност повече, отколкото другите мислят. Изненадайте ги, станете по-добри.

Любов

Сферата на любовта ще се превърне в източник на голям позитив за вас. Пред необвързаните ще се проявят множество възможности за осъществяване на нови интересни контакти с противоположния пол. В същото време дамите ще получат много удоволствие от самия процес на ухажване, от флирта, който ще го придружава. И дори фактът, че повечето от тези връзки няма да продължат дълго, няма да е причина за скръб и разочарование (и това е правилно!). Докато мъжете ще могат сред безсмислените контакти, да почувстват „своята“ дама на сърцето и да я задържат близо до себе си.

Обвързаните ще имат много шансове да укрепят своите съюзи, да придобият повече търпение със своите съпрузи. В резултат на това много от представителите на знака ще могат да преминат в отношенията с половинката на ново качествено ниво, което несъмнено ще им хареса. Тези, които имат партньор, но все още не са скрепили отношенията си чрез брак, могат да разчитат на благоприятно развитие и взаимно сближаване с любимия човек.

Пари

Що се отнася до финансите, тук са важни нюансите. С доходите си по принцип, няма да имате проблеми. Много от вас обаче, ще са склонни да харчат пари необмислено. Някой от вас постоянно ще съжаляват някого и ще си позволят благотворителност, която не е задължителна. Други ще решат, че ще подобрят настроението и ще повдигнат духа си с приятни покупки. И от време на време, ще започнат да придобиват неща, без които лесно биха могли да минат.

Ще има много изкушения и само малка част от представителите на знака ще могат да им се противопоставят. За да изживеете 2021 г. без дългове и в същото време повече или по-малко нормално и да задоволявате ежедневните си нужди, се препоръчва да започнете разумно да спестявате. Трябва да икономисвате поне една десета от приходите си. И тогава, дори да си позволите понякога да удовлетворявате малките си слабости, ще избегнете прекомерните парични затруднения.

Кариера

В професионалната сфера 2021 г. може да бъде много успешна година за вас. Във всеки случай, за тези от вас, които нямат намерение да сменят работното си място. Затова тези, които имат подобни мисли, трябва да се опитат да ги отхвърлят. Има две причини, поради които това трябва да се направи. Първо, намирането на ново работно място в Годината на Бика може да бъде доста трудно. И второ, някои обстоятелства, които не ви устройват днес, могат да се променят, така че ситуацията по въпросите за кариерата да стане много по-привлекателна.

Някой от вас почти сигурно ще трябва да положат време и усилия, за учение. Освен това тук говорим за необходимостта освен сами да се учите и за това да учите другите. Необходимостта от това може да възникне по всяко време. И не трябва да му се съпротивлявате, по-добре е да правите всичко възможно най-добросъвестно. В противен случай може да си създадете допълнителни проблеми.

Семейство

Тази година ще поставите семейството и добрите си отношения с него, над всичко останало. Близките ще разберат и видят, че сте готови да направите всичко за тяхното щастие и колко много може да пожертвате. Не се отказвайте от покани за гости. Роднините ще ви канят и искрено ще искат да ви видят, защото им липсва внимание. За да не обидите никого, трябва да се опитате да отделите по-малко време на всички.

В случай, че сте много заети и не може да избегнете оплаквания, трябва да се опитате търпеливо да обясните на семейството си, че поради голямото натоварване и заетост просто нямате достатъчно време за всички. Някои ще имат чудесна възможност да отидат с цялото семейство на почивка, възползвайте се. За да нямате проблеми с децата в края на годината, трябва да посветите цялото си свободно време на тях, това ще помогне да се избегнат неприятностите.

Здраве

Възможни са някои здравни предизвикателства през 2021 г. На първо място, те ще бъдат свързани със сезонни настинки. Трябва да се признае, че не всички представители на знака, ще могат да ги избегнат. Затова се препоръчва да не пренебрегвате средствата за повишаване на имунитета. Освен това нервната система, може да стане „слабото ви звено“. На фона на вълненията и тревогите, може да се развият различни заболявания, вариращи от спад на кръвното, до стрес.

Но ще може да избегнете подобни проблеми, ако положите усилия насочени към укрепване на вашата воля и характер, овладеете закаляващи процедури, подобрите ежедневието си и се отървете от вредните навици. Ако го направите, ще се чувстват по-леки и свободни. Тялото ви ще бъде пречистено, а физическото и психологическото здраве укрепени. Емоционалното ви състояние ще стане по-стабилно, осигурявайки ви отлични основи за удовлетворително бъдеще.

 

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum