Китайски годишен хороскоп 2021

Избери друга зодия:

Кон

02.11 - 02.15

Кон

Китайският хороскоп за 2021 г. предсказва трудно, но обещаващо време за представителите на знака Кон. Стихията на огъня и активният принцип Ян съответстват на вашия знак. От своя страна покровителя на текущата година е Бикът, с пасивният принцип на Ин и стихия Метал. Огънят стапя метала, така че тази година ще може да променяте обстоятелствата по свое усмотрение. Но само до определена граница, тъй като ще има много моменти, в който ще бъдете безсилни и ще трябва да търсите алтернатива. Като цяло за вашия знак периодът ше е доста гъвкав и адаптивен, което определено ще ви отдели от тълпата и ще отвори нови възможности пред вас. Едновременно този път, определено няма да бъде от най-лесните.

Важно е да се отбележи, че за вас е жизненоважно сега да сдържате кипящата си енергия. В Годината на Бика победител е този, който се придвижва напред систематично и постепенно, без резки скокове. Може би нещата няма да се случват толкова бързо, колкото бихте искали, но успешният завършек в тази ситуация е само въпрос на време. Така че стискайте зъби и правете каквото трябва. Това е отговорно време и приканва към мащабна трансформация на личността. Източникът на промянаta може да бъде както светът около вас, така и вие самите.

В началото на годината трябва да сте възможно по-пасивни. Да, ще бъде трудно предвид вашия потенциал, нрав и откриващи се възможности. Ако се занимавате с личен бизнес, не подписвайте никакви документи, докато юристи не ги прочетат. Не забравяйте, че дяволът се крие в малките неща, а всичко от което се нуждаете сега е победа. Ако работите за компания, опитайте се да не се фокусирате върху амбициите си. По-добре вложете енергията си в работата, опитайте се да я направите възможно най-качествено и съвестно, бъдещето зависи от това.

В личните отношения нещата могат бързо да излязат извън контрол. Дори не се опитвайте да възстановите всичко сами. Имате нужда от лоялни съюзници, от приятели и семейството. Поради тази причина сформирайте екип и направете всичко необходимо. По отношение на любовните връзки периодът ще бъде сравнително спокоен. Семейните представители на знака, изживеят много светли, запомнящи се дни и нощи.

Любов

Любовният живот през 2021 г. ще бъде източник на положителни емоции и впечатления за почти всички, без изключение. Необвързаните представители на знака ще получат много шансове за съдбовна среща. И още същата година, ще успеят значително да развият отношенията, които са установили с партньора. Тези които не се решат да установят сериозна връзка, могат напълно да се насладят на своята свобода. Низът от любовни истории ще бъде толкова бърз, че някои само ще бъдат изненадани от такава любов. Противоположният пол ще ви оказва знаци на внимание и някои също ще могат да се насладят на това пълноценно.

Тези, които вече са срещнали своя спътник, ги очакват важни събития, които значително ще променят живота им. Обвързаните, ще се насладят на спокойно съществуване, което ще им достави тихи радости и малки, но много приятни удоволствия. Конфликтни ситуации ще има само от време на време, но това ще бъдат незначителни епизоди, за които скоро просто ще забравяте.

Пари

Доходите за повечето от вас няма да намалеят. А на някои от представителите на знака дори ще се увеличат значително. Обаче ще може да се справите с финансовите си проблеми, само при пестеливост и рационален подход към разходите. Тези, които вземат това предвид, ще могат не само да придобият нещо, което им е необходимо, но и да направят определени икономии. Но тъй като много от вас ще се поддадат на изкушението на спонтанните покупки и освен това ще решите, че пазаруването е добър начин за облекчаване на стреса, може периодично да изпитвате финансови затруднения.

Големите покупки ще са оправдани, само ако има обективна нужда от тях. Например ако искате да купите кола, може да го направите само ако е наистина по-добра от предишната или ако изобщо нямате. Онези, които нямат планове за големи покупки, трябва да се „включат“ на режим за разумни икономии и да се опитат да спестят малко пари през годината. Няма съмнение, че един ден ще дойде моментът, когато спестената сума ще бъде много полезна. И най-вероятно, още през тази година. И още един съвет: трябва да избягвате да вземате кредити. Особено ако ще трябва да плащате по-висока лихва.

Кариера

Професионалната сфера ще заеме значително място в живота на почти всички от вас. Ще се появят нови отговорности, ще настъпят някои промени. Някои ще променят сферата си на дейност, други ще открият нова област на приложение на своите таланти. Освен това много от вас, могат да заемат по-статусна позиция. Годината, може би, ще започне с известни трудности, но до пролетта ситуацията като цяло ще се подобри. А през лятото ще е добре да изкарате някой курсове и да освежите професионалните си знания.

През втората половина на 2021 г. нещата ще тръгнат нагоре и тогава може да разчитате на бонуси. Възможно е да започнете изпълнението на обещаващ проект. Такъв късмет ще посети тези, които още от сега обмислят необходимостта от подобно начинание и се ангажират сериозно с подготовката на важните подробности. В същото време, не трябва да бързате и суетите, а да изчакате до средата на лятото. От този момент ще започне благоприятен период за изпълнение на големи планове с дългосрочна перспектива.

Семейство

Семейните ги очакват доста напрегнати ситуации почти през цялата година. Факт е, че егоизмът и желанието да подчините целия свят само на своите желания, не винаги се харесва на партньора. Оттук и кавгите и недоволството. Трябва да се научите да обръщате внимание на любимия човек и той със сигурност ще ви отвърне със същото, а егоизмът трябва да криете. За някои конфликтите ще бъдат на такъв етап, че най-доброто решение би било прекъсване на отношенията и дори развод.

Други ще могат да хармонизират връзката си, защото искрено обичат половинката си, но това ще изисква много работа. Китайските астролози казват, че почти през цялата година, трябва да работите върху себе си, за да премахнете излишния егоизъм и гордост. В този случай, наистина ще има мир и хармония в семейството. Някои може дори да решат да станат родители, което само ще укрепи брака.

Здраве

Очаква ви много наситена и активна години и организма ви ще изисква подходящо отношение. Някои буквално ще работят до краен предел, на ръба на собствените си сили. Затова е препоръчително да следите здравето си през цялата година. Ще се сблъскате със значителен стрес, не само физически, но и от емоционален характер. Ето защо, спешно трябва да се заемете с преразглеждане на начина си на живот. Редовен сън, редуване на почивка с работа, наличие на свободно време - всичко това ще бъде важно, защото ще позволи да избегнете стреса и да балансирате натоварването на сърцето и кръвоносните съдове.

Някой от вас могат да се сблъскат с проблема с наднорменото тегло. Дори да се храните по график и здравословно, няма да има голям ефект от това, така че трябва да се опитате да се движите повече и като цяло да не стоите на едно място дълго време. Любителите на кафето също трябва да се въздържат. Внимавайте с тази напитка през 2021 година. А за тези, които нямат такава зависимост, най-добре е да не се опитват да я придобият.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum