Китайски годишен хороскоп 2021

Избери друга зодия:

Бик

01.01 - 01.05

Бик

Това е годината на вашия знак, но през нея не чакайте лесни победи. Ще трябва да работите и преодолявате трудности. Успехът ще е на страната на тези, които сами търсят пътища за развитие и възможности за забогатяване. Късметът няма да ви остави, ако работите честно, пълноценно си почивате и завършите всички предишни проекти. Поставяйте си конкретни задачи и не забавяйте да се „зареждате“ с оптимизъм.

През вашата година общото ви състояние може да е малко по-нестабилно. Но не се разстройвайте от това, винаги има надежда дори и при най-лошите условия. Китайският хороскоп подсказва, че ще направите пробив и ще превърнете недостатъците в предимства, ако използват всички златни възможности. Използвайте това време за развитие на взаимоотношенията. С подкрепата на семейството и приятелите, ще преодолеете всякакви трудности и ще оцените по-дълбоко това, което имате.

В работата не бъдете пасивни, също и не се състезавайте с всички подред. Трудните решения трябва да вземате обмислено и навреме, за да не се парализирате в решаващ момент. Съдбата ще ви възнагради заслужено, ако уверено приемете промяната и се вслушате в интуицията си. Необходимо е да работите усилено и упорито и това ще е достатъчно за постигане на целите.

През 2021г. е силно препоръчително, да се настроите на позитивна вълна. Не е нужно да бързате и не се опитвайте да постигнете невъзможното. Всичко, което ви се полага и ви е отредено от съдбата, определено ще получите. Единствено което ще е нужно, е да се опитате да използвате всички възможности, за свое добро и благо.

Любов

Сферата на взаимоотношенията, ще бъде източник на положителни емоции за вас. Освен това, ако през първата половина на годината вашите чувства и емоции бъдат по-скоро тихи и искрени, отколкото бурни и страстни, то през втората половина, ще е точно обратното. Разбира се, личният живот на всеки от вас ще протича по индивидуален сценарий, така че има напълно възможни изключения от това правило. Но за повечето представители на знак, събитията ще се развиват по този начин.

В сферата на любовта са възможни кардинални промени. Препоръчва се не само да ги приемете, но и да им съдействате по всякакъв начин. И разбира се, тези които не са намерили все още любовта на живота си, ще получат много шансове за обещаващо запознанство. 2021 г. е вашата година и именно в такива периоди възможностите за придобиване на лично щастие се увеличават значително.

Пари

Не трябва да се страхувате от осезаеми финансови затруднения. Може би няма да станете милионери през 2021 г. , но ще имате достатъчно не само за най-необходимото, но и за ненужни вещи. През втората половина на годината и най-вече към края, много от вас ще имат шанс да спестят малко пари, както и да инвестират. Подобни операции, ще са благоприятни. Но не е желателно да форсирате събитията.

В края на краищата, това е вашата година и късметът по същество ще ви придружава в една или друга степен през цялото време. Някои ще получат определено количество пари или материални ценности. Най-вероятно това ще бъде наследство или някакъв вид бонуси, които първоначално не са били планирани. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни с парите, тъй като сега не е най-доброто време да давате заеми или инвестирате в малки проекти.

Кариера

По отношение на кариерата си струва да бъдете упорити и смело да вървите напред. Ако вложите всичко от себе си, може да постигнете високи доходи и повишение в работата. Основното нещо е да сте уверени в себе си и своите сили. Вие сте лидери по природа, именно тези качества ще ви помогнат за напредък в кариерата. Всички дела вършете навреме, не ги оставяйте за по-късно, в противен случай ще бъде изключително трудно да се справите с камарата натрупани задачи.

Ситуацията в професионален аспект може да се усложни от внезапни промени във вашата организация, за които или сте забравили или просто (както и други) просто не сте били предупредени. Нищо критично няма да се случи, но ще трябва да обръщате повече внимание на непосредствените си отговорности. Тайната на успеха обаче ще се крие в нещо съвсем различно. Ако имате собствен бизнес, струва си да започнете да изпълнявате планираните проекти. Не трябва повече да отлагате.

Семейство

Много от вас ще преразгледат отношението си към семейния живот. Той ще стане по-сериозен и осмислен. Някои от вас ще решат, че е необходимо да се грижат повече за своята половинка, други ще се откажат от желанието за извънбрачни авантюри. Някои двойки, в които единият от съпрузите е роден в Годината на Бика ( ако и двамата, то още повече), сериозно ще се замислят за дете. А необврзаните в мнозинството си ще стигнат до убеждението, че определено имат нужда от семейство и със сигурност ще го създадат.

При всички положения, сега ще трябва да поемете още по-голяма отговорност. Атмосферата в семейното огнище изцяло ще зависи от това доколко компетентно се държите като организатор. Така че се стегнете, в тази година може да направите всичко и дори повече.

Здраве

По отношение на здравето не се предвиждат значителни рискове, но не трябва сами да си създавате проблеми - никой не е отменял елементарните техники за безопасност. Потенциалът на организма ви ще бъде напълно достатъчен, за да изживеете 2021 година удовлетворително. Дори като се вземе предвид факта, че натоварването на повечето от вас, ще бъде значително. Някои ще се отнесат разумно към това обстоятелство и с относително малко усилия, посветени на здравето, ще се чувстват отлично.

Но някои от представителите на знака, ще злоупотребяват с възможностите си. И тогава може да възникне риск от влошаване на състоянието на организма, обостряне на болести и др. Затова е добре да обърнете внимание на начина си на живот и на простите превантивни мерки. Не бъдете прекалено ревностни при изпълнението на работните задължения и своевременно откликвайте на призивите на тялото за почивка.

Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum