Китайски годишен хороскоп 2021

Избери друга зодия:

Плъх

04.01 - 04.05

Плъх

2021 г. ще бъде една успешна година за вас, тъй като Плъхът и Бикът са известни със своята отлична съвместимост. Ще бъдете много по-уверени, оптимистични, стабилни. Благодарение на вашето постоянство, голямо търпение и всеотдайност, ще може да стабилизирате материалното си положение и да увеличите доходите си. Въпреки това бъдете икономични и заделяйте пари за извънредни ситуации. В любовта всичко ще бъде благоприятно. Ще може да се възползвате от резултатите от предходната година: връзки, натрупани средства, успехи в работата. В личния живот, ще имате достатъчно време за романтика. Може да станете по-малко общителни, но за сметка на това много по-креативни.

Тази година може да имате някои възходи и падения, които ще изискват бдителност. В същото време, ще бъдете благословени с късмет и ще получите солидни доходи от работата си, но все пак трябва да внимавате да не си навлечете проблеми. Трябва да сте готови да отговорите на много предизвикателства в кариерата. Ще бъдете натоварени с допълнителни задачи, които ще изискват много усилия от ваша страна.

Плъхът според китайския зодиак, съответства на елемента Вода и енергията Ян. 2021 г. съответства на енергията Ин и елементът Метал, който се подава на унищожение от водата, но на нея по никакъв начин не й влияе. Това означава, че в някои моменти успехът ще зависи от това дали може да се контролирате. Ще имате много възможности, но ще искате още повече. Затова трябва обективно да обмисляте желанията си, също ако е необходимо, да не отблъсквате външната помощ, защото при такива условия е лесно да загубите потенциала си.

В същото време е по-добре, да имате повече енергия, отколкото да нямате. А тази година ви очаква изобилие от всичко, включително в сферата на личните отношения, където се очаква съдбоносна среща. Ако се наложи избор между чувствата и разума, изберете последното и това ще бъде правилният избор, въпреки факта, че вътрешният ви глас няма да е съгласен с този подход. Може би в даден момент обстоятелствата ще изискват от вас да надминете себе си, но в замяна ще получите това, за което мечтаете.

Любов

Годината на Белият метален Бик, може да стане наистина съдбовна за вас и богата на радостни събития. Най-позитивна ще е за тези, които са решени да търсят или развиват сериозни отношения. Необвързаните ще имат много възможности да срещнат интересен човек, с перспектива за изграждане на дългосрочен съюз. А тези който имат многогодишна връзка, най-накрая ще сключат официален брак.

Между другото, тези които започнат семейни отношения през 2021 г., могат да разчитат на създаването на здраво и стабилно семейството. По възможност също избягвайте еднодневните връзки, тъй като подобни разсейвания може да имат фатални последици - рискувате просто да изпуснете своя шанс и да останете сами за неопределен период.

Тези представители на знака, които са решили да прекъснат отношенията си с любим човек, трябва да се опитат да направят тази стъпка възможно по-внимателно. В този случай, ще успеят да избегнат бъдещи неприятности с този човек.

Пари

С парите ще трябва да се научите да се държите по-внимателно. През 2021 г. за повечето представители на знака съществува риск от непредвидени разходи, а тези, които имат собствен бизнес, може би дори някои загуби. И следователно, започвайте да спестявате още от сега. Освен това трябва да развиете в себе си навика, да четете внимателно и обмисляте документите, които подписвате, така ще се предпазите от някой неразумни ходове.

Тези които са в състояние да спазят тези прости правила, ще могат да преживеят Годината на Бика без особени финансови проблеми. През първата половина на 2021 г., не трябва да правите твърде големи покупки. Разбира се няма забрана за такива неща. Но онези от вас, които направят такава покупка преди началото на лятото, трябва да бъдат психологически подготвени за факта, че след това събитие ще трябва да затегнат колана поне за 2-3 месеца и да се ограничат от други разходи.

Кариера

Професионалната сфера, ще изисква грижи и внимание. Освен това всеки от вас, ще трябва да се съсредоточи в различно направление. Например едни ще трябва да се ангажират по-тясно в самообразованието и професионалната квалификация, а други ще трябва да се заемат с подобряване на имиджа. А за някои би било желателно, дори да помислят за преквалификация. В допълнение, ще трябва да обърнете внимание на колегите и партньорите, с които ежедневно се сблъсквате в своята професия.

Има голяма вероятност вашето обкръжение в работата, да престане да отговаря на настоящите ви желания и нужди. Затова е препоръчително да го разширите. Всъщност именно сред новите хора ще може да намерите онези, които ще ви бъдат полезни в бъдеще и ще помогнат да заемете по-стабилна и успешна позиция. Като цяло кариерните дела през 2021 г. обещават да се развиват положително и възходящо- от трудности до ефективни резултати и от търсене на идеи до тяхното практическо изпълнение.

Семейство

Проспериращ и психологически спокоен климат, очаква семейните през 2021 година. Бракът ще съхрани романтиката и отношенията със съпруга ще станат по-открити и нежни. Според китайския хороскоп нищо не застрашава съюза, ако в него има доверие. Всъщност в Годината на Бика се сключват най-успешните и трайни бракове, така че се очаква една благополучна година в това отношение.

Добра година за зачеване на първо дете и разширяване на жилището. Ако имате късмет да придобиете потомство в тази година, китайският хороскоп прогнозира формирането на благоприятни условия за възпитанието на наследниците. Тези, които вече са станали родители, трябва да отделят повече време и внимание на любимото си дете. Особено ако то учи и се нуждае от морална подкрепа.

Здраве

Повечето от вас през 2021 г. ще се чувстват добре, ще бъдете по-бодри, по-здрави, по-енергични. Дори тези, които страдат от хронични форми на заболяване, ще изпитат облекчение. Разбира се, всички тези промени няма да настъпят от нищото. Тук има едно важно условие - да влезете в новата година с позитивно отношение и желание за активна дейност.

Много от вас ще успеят да намерят правилния баланс между стрес и почивка, работа и отдих. Освен това ще разберете какво всъщност е полезно за вас и ще намерите сили да се борите с вредните навици. Много е важно също да отидете на почивка през лятото, най-добре на брега на морският бряг.Powered by Saxum Astro
Везни
Слънце в Везни
Телец
Луна в Телец
23 градуса
Намаляваща полупълна
Намаляваща полупълна
18 дни
Powered by Saxum